Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért eszem ennyire gyorsan?

Miért eszem ennyire gyorsan?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok lassan enni, pedig úgy szeretném kiélvezni az ételek ízét, de állandóan olyan érzésem van, hogy sietnem kell, pedig nem is. Társaságban is mindig én vagyok, aki leghamarabb befejezi, max. 5 perc alatt. :(
2022. szept. 21. 14:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok, nem kapkodom, nem eszem nagy falatokat, de ez nálam a normális tempó.

Megpróbáltam kis falatokban enni, alaposan rágcsálni, ez ment a 4. falatig, utána a saját tempómban ettem.

Ez olyan, mint a séta, van akinek a futólépés a normális tempó, és alig tudod utolérni, 😄

2022. szept. 21. 15:00
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Falánk vagy, talán kiskorodban féltél, hogy eleszik előled?
2022. szept. 21. 15:01
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Tervezetten egyél, fogadd meg magadban, hogy mindent legalább 8-10x megrágsz, és mint egy lassított felvétel úgy eszel... Edzeni kell a lassításra.
2022. szept. 21. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!