Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi a véleményetek a Herboxa...

Mi a véleményetek a Herboxa izomépítő szupertermékéről?

Figyelt kérdés

[link]

Nem vagyok kezdő, hiszen már 12 éve edzek! A megfelelő étrend - és tápanyag bevitellel tisztában vagyok.

Ige, tudom, hogy ezen a szinten, amelyiken én vagyok a szteroid tud csak látványos eredményt kieszközölni.

Á, mégis felkeltette az érdeklődésemet ez a termék! Persze, jó esély van rá, hogy jóval nagyobb a füstje, mint lángja!

Mégis elgondolkodtam, hogy lehet mégis megérne egy próbát ez a termék!

2022. szept. 7. 13:59
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha működne, szteroidnak minősülne.
2022. szept. 7. 14:48
 2/9 MadSeal ***** válasza:
100%
Engem teljes mértékben meggyőztek a termék alatt található, véletlenül sem a botok és a cég által írt, pozitív kommentek.
2022. szept. 7. 15:01
 3/9 anonim ***** válasza:
Humbug.
2022. szept. 7. 15:45
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha te komolyan elhiszed, hogy létezik egy full legális tápkiegészítő 8 ezer forintért, amiről egyetlen tanulmány, egyetlen szakember sem hallott, de beveszel belőle napi kettőt, aztán az már serkenti is a "soványizmod", akkor hiába edzel 12 éve, fejben még mindig kezdő vagy.

Linkeljek még neked húsz darab ilyen kamu oldalt, ahol pár ezer forintért lehet rendelni egy fillért nem érő összetevőkből álló kiegészítőket, amelyek mindenre is jó hatással vannak, növelik az állóképességet, égetik a zsírt, fokozzák az erőt?

2022. szept. 7. 18:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Dzsízösz! Mi ez?😆 2022-ben ilyet még megvesz valaki?
2022. szept. 7. 18:52
 6/9 A kérdező kommentje:

Csak kérdeztem, valaki próbálta e! Nem vagyok fogyatékos... Látom, hogy mind kreált kamu komment az oldalon!

Vannak olyan legális termékek, amik nagyon durván megnyomnak! Például, a Creator, amitől fekvenyomásban is plusz 10 kilót adott és nőttem is tőle!

Annak idején a King Creatin is nagyon durván megdobott!

Nyilván ezek mind semmik a szteroidokhoz képest, de hozták számomra az elvárható pluszt!

Ezért gondoltam, hátha ez a cucc is tud valamit!

2022. szept. 7. 21:49
 7/9 anonim ***** válasza:
Magyarul a kreatin adott neked pluszt. Most mindegy, hogy Creator vagy King Creatin, meg a többi bugyuta reklémnév, ez kreatin-monohidrát. Az egyetlen olyan tápkiegészítő, aminek bizonyítottan lehet pozitív hatása az izomfejlődésre vagy az erőszintre. És ezzel a kör be is zárult. Nem, sajnálom, a Herboxa Muscle Builder (vagy mi a szar) nem fért bele ebbe a körbe.
2022. szept. 7. 21:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Átbaszás: [link]
2023. aug. 22. 23:24
 9/9 A kérdező kommentje:
Sejtettem...
2023. aug. 27. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!