Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 162 cm, 56 kg vagyok. Fogynom...

162 cm, 56 kg vagyok. Fogynom kellene? Ha igen, mennyit? L

Figyelt kérdés
Félek az elhízástól. Egyik fő oka: Legtöbbször a sovány lányokra figyelek fel, hogy van barátjuk és nekem is csak akkor volt kapcsolatom, amikor 50 kg voltam.

2022. szept. 6. 16:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem kellene fogynod.

A jó alak nem a magasság és a súly aránya. Nézz bele a tükörbe, és döntsd el ok-e.

Az, hogy neked mikor volt kapcsolatod, lehet, hogy inkább attól függöt, mikor volt rendben az énképed. A férfiak ízlése eléggé változó: valaki a vékony nőket szereti, valaki épp ellenkezőleg, de főleg a kettő között.

2022. szept. 6. 16:21
 2/11 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Az általános iskolás lányom mond néha ilyen blődségeket. Ezzel a magassággal a testsúlyod teljesen normális.
2022. szept. 6. 16:23
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha küldesz képet, elmondom, hogy látlak. Felnőtt korábban ez teljesen normális súly amúgy.
2022. szept. 6. 17:20
 4/11 A kérdező kommentje:
20 vagyok.
2022. szept. 6. 18:05
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szépen kezdj el most már felnőni, és nem ilyen ostobán felfogni a világot.
2022. szept. 6. 18:22
 6/11 anonim ***** válasza:

Hová akarsz te már fogyni?

Neked nem fogyni kéne,hanem inkább menj el pszichológushoz,aki kezeli a testkép zavarod meg a megfelelési félelmeidet.

Meg Miert akarsz te ennyire megfelelni

pasiknak?Kakáld le őket és kész.Aki szeretni fog ,az nem az miatt fog, mert most 62 kiló vagy vagy esetleg 53kg vagy.

Megint más dolog az egészséges életmód tartása.De ne azért legyél vékony hogy a magunk fajta P*na éhes pasik kielégítőnek találjanak,hanem elvi megfontolásból.Mivel az szexi ha egy nő magabiztos.

Meg egyébként,

Nem bírsz ki pár évet párkapcsolat nélkül? Annyira akarsz függeni,vagy mi?

Szedd össze magad!

Most nem rosszból.

2022. szept. 9. 13:31
 7/11 A kérdező kommentje:

Járok szakemberhez. Nemrég kezdtem.

Barátaim sincsenek már 5 éve, szóval jó lenne valaki mellém, aki szeret egy kicsit.

2022. szept. 9. 14:07
 8/11 anonim ***** válasza:

Nagyon is jó súlyban vagy.Nekem épp az a célom hogy hízzak.

158 cm 50 kg (29 N)

Ne fogyózz, soványan nem szép az élet 😁

2022. szept. 11. 18:49
 9/11 hosszúhajú ***** válasza:
77%
nálam ez a táblázatos dolog nem jött be hogy hány centihez mennyi kiló ideális, mert a normálnak számító kiló csoportban már vékonyabbnak látszottam és amivel normálnak néztem ki, az a kategóriám szerint pont picit felette volt. nálam ezért a fénykép mondja meg. de ha nem tudod az alapján megítélni, akkor én a mérettáblázat alapján próbálok közepes, M es maradni.
2022. szept. 17. 03:56
 10/11 anonim ***** válasza:

"162 cm, 56 kg vagyok. Fogynom kellene? Ha igen, mennyit? ... Félek az elhízástól. ... Járok szakemberhez. Nemrég kezdtem."

Akkor vele beszéld meg a félelmeidet!

2022. szept. 25. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!