Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mitől tudnék hízni? Szedtem...

Szinyó kérdése:

Mitől tudnék hízni? Szedtem már étrendkiegészítőt is de nem segített. Van jó ötletetek?

Figyelt kérdés
21 éves nő vagyok és 45 kiló.
2010. szept. 24. 11:26
 1/3 anonim válasza:
Először is nézesd meg nincs e pajzsmirigy túl- vagy alulműködésed! Ez néha komoly jel.
2010. szept. 24. 11:43
 2/3 anonim válasza:
Én is így vagyok 21 éves férfi 65 kg, de már vagy 5 éve egyfolytában attól függetlenül hogy sokat eszek. Egyszer sikerült 2 hét alatt felhíznom 72 kilóra akkor pár hónapig minden nap sportoltam (10-11 óra fizikai munka +2-3 óra kosárlabda) és nemigen volt időm enni, ezt a szervezetem megszokta hogy sokat égetek de keveset eszek majd miután abba maradt a meló meg a sport is elkezdtem úgy enni mint előtte és így sikerült híznom de késöbb újra visszaálltam 65kg-ra. Lehet hogy azért se hízok mert nem tudok lassan enni és csak zabálok :D Tehát gyorsan át megy rajtam a kaja....
2010. szept. 24. 11:44
 3/3 anonim ***** válasza:
szobatársammal is ugyanez a baj. a napokban ment el orvoshoz, mindenféle mintát kértek tőle, eredmény 3 héten belül lesz. sztem érdemes elmenni orvoshoz, ha szerencséd van megtalálják h mi okozza és orvosolják a problémát
2010. szept. 24. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!