Milyen hánytatómódszereket/-szereket ismertek?
1., ledugod az ujjad a torkodon
2., veszel a szádba meleg vizet, hajts hátra a fejed és hagyd h a víz folyjon le a torkodon, ne nyeld!
3., sós meleg víz
Fél év alatt azzal, hogy hánytattam magam vesztettem 22 kg... Most iszom a levét.
Persze hiába mondja el az ember a tapasztalatait, aki akarja úgyis csinálja. Én persze legszívesebben szájon vágnék mindenkit aki ilyesmit csinál, bár később maga is rájön hogy mekkora szamár volt. Sajnálok mindenkit aki mellett nem áll segítség és még jobban azokat akik csak divatból művelik.
Különben nem csak a nyelőcsöved, hanem a gyomrod és a fogaid is roncsolódnak. Ezt a fogorvos is észreveszi...
Már megint csak 1 db válasz érkezett a kérdésre...
Ismerem a "mellékhatásokat", viszont másképp nem tudok fogyni... Nem vagyok kövér, csak szeretnék megint olyan karcsú lenni, mint régen. Viszont a koplalást se bírom, jó lenne néha normális kaját enni, nem csak salátát állandóan. Ja és sportolok, nem kell ezzel jönni majd... Egyszerűen így is fél év alatt csak 6 kg-t fogytam... Más ötletem már nincs... sajnos....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!