Az energia ital halált okozhat és és havonta mennyi ajánlott hogy ne legyen belőle baj?
kedves 11:20,
Mit hol olvastam? :) Hogy függőség alakulhat ki? Vagy esetleg a maszturbálásos agymenésemre gondolsz? :D
11:20 vagyok,
"Ez az energiaitalok egyik legveszélyesebb mellékhatásának a tünete... Elég régóta próbálják titokban tartani, de a lakosság 0,00001%-nál fogyasztáskor felléphet egy halálos szindróma, a taurin-dezokikór, ami gyors agyi leépülést, majd pár éven belül halált okoz. Ennek az egyik jele a gyakori önkielégítés..." erre a részre gondoltam:)
Én rosszul vagyok a kávétól, a colától fáj a hasam, igy marad az energiaital, mivel éjjel dolgozom elég gyakran szükségem van rá, általában napi fél litert (itt az 1 doboz) iszom meg. A vérnyomásom nagyon alacsony, igy annak is jót tesz, helyreteszi. Jól érzem magam töle és kibirom a müszakot elalvás nélkül. Szerintem nem árt ha nem iszod literszámra, de ugy gondolom mindenki szervezete másképp dolgozza fel.
Ha azt nézed mennyi egészségtelen dolog van benne, gondolj bele mi van a colában--cukros viz (meg ki tudja még mik) az is van olyan rossz hatással rád hosszutávon mint a kávé vagy energiaital...--
Szia Sir Butcher,
"22:20, az tömény irónia volt XD"
ezek szerint engem könnyű hülyíteni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!