Az energia ital halált okozhat és és havonta mennyi ajánlott hogy ne legyen belőle baj?
Muszály volt maszturbálnod? Basszus, ezt eddig miért nem mondtad? Ez az energiaitalok egyik legveszélyesebb mellékhatásának a tünete... Elég régóta próbálják titokban tartani, de a lakosság 0,00001%-nál fogyasztáskor felléphet egy halálos szindróma, a taurin-dezokikór, ami gyors agyi leépülést, majd pár éven belül halált okoz. Ennek az egyik jele a gyakori önkielégítés (a pusztuló idegsejtek egyre jobban igénylik a boldogsághormont, és ehhez legkönnyebben maszturbációval lehet hozzájutni), de ez épp, hogy gyorsítja az idegsejt pusztulást, mert adrenalin gyorsítja a véráramban a taurin szétterjedését. A lehető leggyorsabban menj orvoshoz, időnként van esély a beteg megmentésére. Nem sok, de azért próbáld meg :S Említs meg minden tünetet, különösképpen, hogy nem vagy képes hat választ sem feldolgozni már (ez jelzi, hogy az agysejtek már erősen pusztulnak), illetve a gyakori vizelési ingert (előtörnek az ősi ösztönök, ahogy az agyi gátlás megszűnik), illetve a maszturbálási kényszert. Esetleg wowozol is? Az is beleférne ebbe a kórképbe :S
Mindenképpen hagyd abba az energiaital fogyasztást, és már holnap menj orvoshoz! Sok sikert!
na jó picit túloztam nem kellett
eddig nem volt semmi mellékhatás csak bizsereg a karomban
Túlozni azért nem kell, velem is előfordult hogy többször kellett wc-re járnom vagy épp remegett a kezem...a gyomrom is gyakran elég furcsa volt mintha elhánynám magam mégis itt vagyok és élek...ezek nem feltétlenül tünetek csak mellékhatások amik mindennél vannak.
1-2 energiaitaltól nem halsz bele ha bírja a szervezeted...
Teljesen fölösleges ez a kérdés. Mindenki tudja hogy káros, ha meg gyönge vagy ahhoz hogy leszokj róla akkor meg miről beszélünk?
Gondolom húzza a pénz a zsebedet, nem vagy elég dagadt, vagy nem vagy elég beteg, hogy ilyen hülyeségre kiadsz pénzt. Gratulálok neked!
Egyébként, Sir Butcher, ha jársz még erre... hol olvastad vagy hol hallottad a fentieket? Van erről valami cikk?
De szerintem nem kell beparázni, én konkrétan a kávé kapcsán a koffeinről olvastam sokat, és pusztán a koffeinre is jellemző, hogy fokozza a szexuális teljesítőképességet, ill a vágyat. Persze, azért nem árt odafigyelni az ilyen cikkekre sem, én is ezért szeretnék még erről infókat. De ahogy másegyéb dolgoknál is, a koffeinnél, taurinnál is igaz, hogy a mértéktartás a titka a jó közérzetnek. Pl taurinra szüksége van a szervezetnek, mi több asszem a szervezet maga is termeli, és kívülről is jó ha jön belőle valamennyi, csak persze mértékkel, odafigyeléssel, mert a túl sok már gáz. Ez így van a hétköznapi ásványi anyagokkal, bizonyos fémekkel, vitaminokkal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!