Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Az energia ital halált okozhat...

Az energia ital halált okozhat és és havonta mennyi ajánlott hogy ne legyen belőle baj?

Figyelt kérdés
2010. szept. 23. 20:23
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
19%

Muszály volt maszturbálnod? Basszus, ezt eddig miért nem mondtad? Ez az energiaitalok egyik legveszélyesebb mellékhatásának a tünete... Elég régóta próbálják titokban tartani, de a lakosság 0,00001%-nál fogyasztáskor felléphet egy halálos szindróma, a taurin-dezokikór, ami gyors agyi leépülést, majd pár éven belül halált okoz. Ennek az egyik jele a gyakori önkielégítés (a pusztuló idegsejtek egyre jobban igénylik a boldogsághormont, és ehhez legkönnyebben maszturbációval lehet hozzájutni), de ez épp, hogy gyorsítja az idegsejt pusztulást, mert adrenalin gyorsítja a véráramban a taurin szétterjedését. A lehető leggyorsabban menj orvoshoz, időnként van esély a beteg megmentésére. Nem sok, de azért próbáld meg :S Említs meg minden tünetet, különösképpen, hogy nem vagy képes hat választ sem feldolgozni már (ez jelzi, hogy az agysejtek már erősen pusztulnak), illetve a gyakori vizelési ingert (előtörnek az ősi ösztönök, ahogy az agyi gátlás megszűnik), illetve a maszturbálási kényszert. Esetleg wowozol is? Az is beleférne ebbe a kórképbe :S

Mindenképpen hagyd abba az energiaital fogyasztást, és már holnap menj orvoshoz! Sok sikert!

2010. szept. 23. 22:38
 12/31 A kérdező kommentje:

na jó picit túloztam nem kellett

eddig nem volt semmi mellékhatás csak bizsereg a karomban

2010. szept. 24. 18:38
 13/31 anonim ***** válasza:

Túlozni azért nem kell, velem is előfordult hogy többször kellett wc-re járnom vagy épp remegett a kezem...a gyomrom is gyakran elég furcsa volt mintha elhánynám magam mégis itt vagyok és élek...ezek nem feltétlenül tünetek csak mellékhatások amik mindennél vannak.

1-2 energiaitaltól nem halsz bele ha bírja a szervezeted...

2010. szept. 25. 02:00
 14/31 anonim ***** válasza:
Ez a koffein és taurin mellékhatása, igen. Ha túladagolod, akkor meg állandósul szépen, illetve függőség is éppen ugyanúgy kialakulhat (lásd kéve). Napi rendszerességgel nem ajánlott fogyasztani, de akkor sem lesz tőle bajod, max csődbe mész.
2010. szept. 25. 08:04
 15/31 Böse ***** válasza:

Teljesen fölösleges ez a kérdés. Mindenki tudja hogy káros, ha meg gyönge vagy ahhoz hogy leszokj róla akkor meg miről beszélünk?

Gondolom húzza a pénz a zsebedet, nem vagy elég dagadt, vagy nem vagy elég beteg, hogy ilyen hülyeségre kiadsz pénzt. Gratulálok neked!

2010. szept. 28. 17:01
 16/31 anonim válasza:
Egyébként tudtátok, hogy az élet is halált okozhat?
2010. szept. 29. 07:55
 17/31 moncsyka78 válasza:
Én napi 2-3 is iszok évek óta még sincsen semmi bajom tőle.
2010. szept. 29. 09:49
 18/31 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondják a barátaim, hogy naponta 1 (normál, másfél-2 decis, konkrétan én Burn-t vagy Bombát ittam) még rendben van. Én attól, hogy hétköznaponként napi 1 ilyet ittam, egy idő után olyan kanos voltam, hogy bármit keféltem volna, ami mozog. Cinkes:) Csak óvatosan! És mivel a kávé legalábbis szerves anyag, szerintem több értelme van, mint a szénsavas üdítőknek, legalábbis néhanapján.
2010. szept. 29. 11:08
 19/31 anonim ***** válasza:

Egyébként, Sir Butcher, ha jársz még erre... hol olvastad vagy hol hallottad a fentieket? Van erről valami cikk?

De szerintem nem kell beparázni, én konkrétan a kávé kapcsán a koffeinről olvastam sokat, és pusztán a koffeinre is jellemző, hogy fokozza a szexuális teljesítőképességet, ill a vágyat. Persze, azért nem árt odafigyelni az ilyen cikkekre sem, én is ezért szeretnék még erről infókat. De ahogy másegyéb dolgoknál is, a koffeinnél, taurinnál is igaz, hogy a mértéktartás a titka a jó közérzetnek. Pl taurinra szüksége van a szervezetnek, mi több asszem a szervezet maga is termeli, és kívülről is jó ha jön belőle valamennyi, csak persze mértékkel, odafigyeléssel, mert a túl sok már gáz. Ez így van a hétköznapi ásványi anyagokkal, bizonyos fémekkel, vitaminokkal is.

2010. szept. 29. 11:20
 20/31 anonim ***** válasza:
...Ja igen, és még a kérdezőnek: mivel a koffein, meg persze a fizikai aktivitás is eléget némi vizet a szervezetben, ne felejts el elegendő vizet is inni! A vérkeringés meg a vérnyomás szinten tartásához is fontos a víz. Előfordul, hogy azért érzünk fáradtságot, mert túl sűrű a vér és be van lassulva a vérkeringés. Meg ilyenek...
2010. szept. 29. 11:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!