Csak én vagyok így ezzel?
Figyelt kérdés
Tudom, nyár van, meleg van, az utóbbi hetekben ráadásul ultra meleg. Nekem általában mindig megvan a rutinom, hogy edzés miatt 2-3 óránként eszem. De ebben a melegben egyszerűen napi max 2x tudok enni viszont inni vagy megiszom 5 liter vizet. :/ Nem is tudok reggelizni sem pl. 7-kor, mert nem vagyok éhes, pedig 6-7-kor már bőven éhes szoktam lenni, ilyen 10-11 felé eszem először mostanság. Kezdek aggódni, mert kicsit fogytam is ami nem jó viszont egyszerű nem tudok többet enni mert a meleg mintha kivenné belőlem az étvágyat. Ti is vagytok így ezzel? Valami ötlet, hogyan lehet ezt megoldani?2022. júl. 23. 17:48
1/5 anonim válasza:
Nálunk a panelban annyira elviselhetetlen a hőség, hogy tegnap konkrétan egyszer bírtam étkezni, azt is csak magamba erőltettem, annyira nem volt étvágyam. Ilyen utoljára velem talán még középsulis koromban fordult elő utoljára. Pusztulat ez az időjárás, úgyhogy ne aggódj, nem te vagy az egyetlen, aki nehezen tolerálja.
2/5 anonim válasza:
Mindenki így van ezzel. Nem tudsz mit csinálni, legfeljebb erőltetheted.
3/5 A kérdező kommentje:
Na akkor most megnyugodtam.
2022. júl. 23. 18:25
4/5 anonim válasza:
Nekem az segített, hogy kerestem valami jóféle kaját, hogy legyen étvágyam. Lágy lekvároskenyér, hús, savanyúság..
5/5 anonim válasza:
Hideg ételek :) Fagyi, vagy én pl fagyasztott gyümölcsből szoktam shake-et csinálni, megdobom egy kis mogyoróvajjal, fehérjével, mellé mehet valami édes tésztás téma, pl csináltam banános amerikai palacsintát. De jók lehetnek a hideg gyümölcs levesek is, saláták. Ezekkel én egész korrekten tudok enni, bár ha nem figyelek, akkor én is i domolatlanul sokáig nem eszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!