Hogyan tudnám késleltetni a székletüritést?
Figyelt kérdés
Más napszakban akarom csinálni. Mert mikor betoppanok az iskolába, végigülök 2-3 órát akkor jön rám. Az iskolában nincsenek higiénikus WC-k, de még WC papír sincs. Legyenek szívesek segíteni!2010. szept. 21. 00:00
1/4 anonim válasza:
Szokj rá, hogy elmész vagy reggel vagy este. Este egyél valami jó rostosat, pl szilvadzsem, sok gyümi, hogy erggel tutira kelljen. Kellj fel kicsit korábban, mozogj, az jót tesz a beleknek és hátha könnyebben megszülöd.
2/4 anonim válasza:
akkor szépen viszed magaddal zsepit, meg babaseggtörlőt. dolog elintézve.
nekem spec ha úgy hozza az élet, akkor inkább tapétázok (körbe a wct), de nem tartom, mert később annál rosszabb...
3/4 anonim válasza:
Elsőnél a pont. Addig pedig vegyél (bármelyik multinál, dm-ben, rossmanban is olcsón kapható) papír wc-ülőkét. Csak ráteríted az ülőkére és ráülhetsz, utána pedig nyugodtan bele lehet dobni a wc-be, nem okoz dugulást (legalábbis, amit én használtam a kórházban szülés után, az ilyen volt, sima magyar gyártmány. Azért olvasd el, hogy beledobhatod-e, mielőtt orbitális dugulást okoznál a suliban). Fiam iskolatáskájában mindig van ilyen wc-ülőke és néhány "tekerésnyi" wc-papír is, pedig ő a reggeli, itthoni kakira van beállva. Nem értem, miért okozna ez ekkora gondot?
4/4 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy minden nap testnevelés órám van. És nem szeretnék ennyi teherrel sportolni. Egyszer ki kellett hagynom egy tesi órát, mert megmondtam a tanárnak hogy "kell"... Erre bevágott nekem két darab elégtelent.
2010. szept. 22. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!