Gyógyszert szedek, hogyan bírnám késleltetni a menstruációmat?
szia!
én szoktam úgy, hogy beveszek még 3-4 szemet, nem tapasztaltam semmi mellékhatást.
azt irják egész levéllel szünet nélkül,de fel fog borulni a jol megszokott rend,és közben igy is lhet vérzés...
miért ennyire fontos?
Pedig felfoghatnátok már végre!Nem lehet sem előrehozni,sem késleltetni a menstruációt! Ha a szervezeted szerint itt az ideje a menzetnek akkor meg is fog jönni.
Vannak jó tamponok.
Mennyi idős vagy?sose használtál tampont?
én akkor is strandolok,ez nem betegség...sőt táncolni,fellépésekre is járok,és sose jutott eszembe h elcsusztassam.
Ha tablettát szedsz, a 3-4. válaszolót hagyd figyelmen kívül. Olvasni sem tudnak.
Ha egyfázisú a tabi (minden szem egyforma), akkor folytatni kell a szedést. Én max. 1 héttel toltam el eddig, nem volt mellékhatás, nem volt vérzés. A szervezet nem számolja, hogy hány tabit vettél be, 19-et, 21-et vagy 28-at, ha megvonod, akkor van megvonásos vérzés. Persze túl keveset nem lehet bevenni, mert akkor meg nem biztos, hogy véd, de egy-kettő még a végéről is elhagyható simán.
Én is tovább szedném előre lefoglalt nyaralás esetén. Tényleg lehet tamponnal fürdeni, de nagyobb a fertőzésveszély és macerás is. Sokkal jobb eltolni a menzeszt.
------
Abban igaza van itt az egyik hozzászólónak, hogy tabi nélkül nem lehet sem előrehozni sem eltolni, de mivel írtad, hogy te szedsz tabit, rád ez nem vonatkozik.
*Ha a szervezeted szerint itt az ideje a menzetnek akkor meg is fog jönni.
Persze. Csak a tablettával mesterségesen fentartott ciklusokra ez nem igaz.
Miért jo ha mesterségesen felboritjuk a jol bevált rendet?
és ha nem egyfázisu gyogyszert szed??
amugy miért nem lehet megérteni h ez természetes folyamat minden nőnél?nem betegség.
a pasiknál se megoldható h épp nem vitt borotvát magától akkor szüneteltesse a szakállnövekedést...megoldja máshogy...
Tudjátok ,ne csodálkozzatok,ha ész nélkül szeditek a gyógyszert úgy ahogy nem szabadna(nem hiba vannak 7 napos szünetek) hogy pár évvel később meg sírtok,hogy képtelenek vagytok teherbe esni..
Mindenek megvan az ára.HA felelőtlenül használod a tablettát,csak azért mert sokan betegségként kezelik azt ami ősidők óta természetes,akkor meg is fogjátok érdemelni,hogy meddők lesztek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!