Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ez normális vagy lehet valami...

Ez normális vagy lehet valami bajom?

Figyelt kérdés
Az év elején 155cm/59kg voltam. Elkezdtem magam nagyon utalni és észre vettem hogy nagyon kövér vagyok. Elkeztem így hát fogyókúrázni. Nagyjából április közepén ez már valami más kezdett lenni. Egyre kevesebbet kezdtem enni,többet edzeni. Ma ott tartok hogyha nem nyomják le a torkomon az ételt nem eszek mert irtózatosan félek hogy hízni fogok. Inkább éhen halnek minthogy egyek bármit is. Néhány csaladtagom azt kezdi mondani hogy anorexias vagyok. Most mertem magam és 161cm/41kg vagyok. Úgy érzem higy nem vagyok már olyan kövér mint régebben de még mindig eléggé kövér vagyok. Néhány dolog akad még: elmarad 4 hónapja a menstruációm, hullik a hajam, szorosebb lettem, állandóan fazok, törik a körmom, szédülök sokszor el is ajulok és kezdenek koncentrációs zavaraim lenni. Mit gondoltok, lehet valami?
2022. jún. 23. 19:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Trollkodsz? Vagy tényleg komolyan kérdezed, hogy ez az egész normális-e?
2022. jún. 23. 19:50
 2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem trollkodok, de bármilyen fogyókúra így működik szóval nem tudom eldönteni.
2022. jún. 23. 19:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Jó pár éve foglalkozom dietetikával. Melyik fogyókúra működik testképzavarral, menstruációs zavarral, anorexiával, hajhullással, hormonproblémával? Az összes Nők Lapja fogyókúra?

Azonnal fordulj orvoshoz!

2022. jún. 23. 19:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen, a fogyókúrából kialakult étkezési zavar valóban így működik.

Menj orvoshoz.

2022. jún. 24. 10:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem fogyókúrázni kell, cicalány, hanem életmódot váltani, akkor pont hogy erősödik a körmöd, rendeződik a ciklusod, dúsabb és szebb lesz a hajad, szebb a bőröd, javul az állóképességed, jobban bírod a hideget és a hőséget és így tovább. Egyél minél több vörös húst, belsőséget és halat, a gyümölcsök közül a bogyókat, meggyet, esetleg néha egy kis nyers mézet. És mozogj, akkor megéhezel, és egyre inkább arra éhezel, amire szükséged van. Túra, tánc, bármi, amiben örömöd leled.
2022. jún. 24. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!