Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Lehetséges, hogy híztam 3 nap...

Lehetséges, hogy híztam 3 nap alatt?

Figyelt kérdés

3 nappal ezelőtt volt rajtam bikini és azt tudtam mondani, hogy jól nézek ki meg minden, a hasam se volt nagy

ma meg nagyobb a hasam és már nem olyan lapos mint akkor aznap.

Lehetséges, hogy a sok zabálás miatt felment pár kg? vagy ez majd 3 nap alatt le is megy?

2022. jún. 21. 15:28
 1/5 anonim ***** válasza:
59%
Nincs az a kalóriatöbblet, ami által három nap alatt ténylegesen feljöjjön 3 kg zsírszövet direkten. Amit látsz és tapasztalt, az maximum víz. 2-3 kg víz egyetlen nap alatt is jön-megy az emberi szervezetben. Eszel egy kicsit több szénhidrátot, megköti a vízet, látszódik a poci. Iszol egy kicsit több folyadékot, sokat jársz pisilni, már el is tűnik a víz. És így tovább.
2022. jún. 21. 15:32
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos, azt kell írjam lehetséges. De ha 3 nap alatt híztál annyit, hogy már te magad is észrevetted. Akkor érdemes elmenni egy orvoshoz. Mert a hírtelen nagy hízásnak egészségügyi okai is lehetnek.
2022. jún. 21. 15:33
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Akkor a bikini kilőve 😃 De legalább jót kajáztál, ezt manapság kevesen mondhatják el magukról. Ilyen árak mellett max a megszavazott diktátorunk hízik. 😃
2022. jún. 21. 15:38
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
inkább felfújódtál
2022. jún. 21. 16:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Bikini összement a vízben.
2022. jún. 21. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!