Hogy legyen normalis szekletem?
Étkezz egeszsegesen . Sok rost, zöldseg gyümi.
Reggelire zabkása .. müzli...
Nekem is lágy állagú, nagyon ritkán szilárd. Azóta ilyen, amióta több rostot, gyümölcsöt, zöldséget eszem, igaz nekem napi 1, ritkán 2 alkalom, amikor mennem kell. Iszonyú sok húst kell megzabáljak, hogy szilárd legyen.
Nem tudom, hogy ez így egészséges - e, de legalább nincs gondom az aranyérrel és nem is fáj utána.
"Hat regen is ilyen etrendem volt, megse volt ilyen problemam"
Most hozta meg az eredményét a remek étrended. A dohányzásnak is évek kellenek, amíg kifejti jótékony hatásait.
Felejtsük már el ezt a zabkása reggelit! Pont reggel van legnagyobb szükség a fehérjére. Nem voltak hülyék az amcsik, mikor kitallták a hamm and eggset.
Kérdező, tedd rendbe a bélflórádat, mielőtt komolyabb bajok jelentkeznek. Ennek első lépése, hogy kizársz minden kész kaját és lehetőleg minden feldolgozott élelmiszert. Minden étkezésed legalább egy ökölnyi zöld növényi rostot, színes zöldséget, kénes zöldséget, és fehérjét (hús, hal, tojás, gomba, hüvelyesek) tartalmazzon. Jól teszed, ha egy időre a glutént is mellőzöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!