Lejárt szavatosságú protein portól lehet bajom?
A barátnőmnek megmaradt egy 2 kilós kiszerelésű protein por, amit nem fogyasztott el, mert nem ízlett neki.
Március 11-én lejárt.
Történhet valami bajom, gyomorrontás vagy hasonló, ha elfogyasztom?
Én sajnos pont az ellentéte tudom leírni. Nekem egy kb. fél éve lejárt fehérjétől csikart a hasam, és elég durván hasmenésem is volt.
A hasam úgy fájt, hogy a normál 10 órai fekvés helyett éjjel 2 belől.
Egy hét múlva vettem egy pont ugyan olyan fehérjét, mert ez a kedvencem. Ízben is ugyan olyat.
Semmi bajom nem volt tőle.
"minőségét megőrzi".
Nem lesz tőle semmi bajod. Az a dátum arra vonatkozik, hogy utána pl csomósodhad vagy egyéb szerkezeti romlás történik. Azzal van baj, amin fogyaszthatósági dátum van. Nem kételkedem a #2 válaszában sem, de nem biztos, hogy ott is csak ennyi volt a gond. Én 3-4 fajta "lejárt" cuccot is szedek jelenleg. Semmi bajom. Sőt multkor kért egyik glutén, laktóz érzékeny haverom is egy adagot a fehérjémből, semmi baja nem volt neki se, pedig ő aztán tényleg hasfájós.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!