A mangalica hungarikum, de miért kell minden magyarnak azzá válnia?
Úgy értem miért nem teszünk semmit a rohamosan növekvő elhízás ellen?
Ti milyen intézkedéseket hoznátok ha kezetekben lenne a döntés joga?
én nem engedném meg, hogy minden szärt idehozzanak hozzánk, ami más országokba nem kell
egészséges ételeket hirdetnék a tv-be és nem burger king, meg mittomén king cuccokat
a sporta fektetnék nagyonbb hangsúlyt
és levinném a bio, meg a többi egészségesnek mondható kaja árát, a chips, csokiknak meg a duplájára emelném az árát
a gyümölcsöket meg zöldségeket meg jóval olcsóbban adnám
röhej egy kilo cirom 1000ft, egy egy tábla csoki 200 ft, és sajnos a magyar embereknek nincs sok pénze egészséges kajákra
ja és nem csinálnák ennyi gyorséttermet meg társait
de visszafelé is igaz: az ilyen extra xs, meg 32es ruhákat nem engedném meg, mert ezt követi a mai fiatalok lányok
szóval mindkettő felé kelljen hogy menjen a dolog
se vékony, se dagadt ne legyen az ember, hanem normális testalkat és ezt hirdetném
kuponokat, ilyesmiket adnék az embereknek
nagyjából ennyi:D
Jaj ez tetszett.:DDD
Én először is megcserélném az árakat.Ergo az egészséges termékek kerülnének kevesebb pénzbe és a fatfoodok meg ilyen szarok a többe.
Olyan műsorokat adnék a tvbe,ami megmutatja,hogy más országokban hogyan élnek egészségesebben(meg...ez nem ide tartozik,de más országokban hogyan öltözködnek a lányok....mert nem ilyen ribancosan meg tucatosan-_-'')
Plusz olyan főzőműsorokat adnék,hogy egy átlag ember hogy készítheti el a kedvenc étele egészséges alteregoját :DDD
Több mozgáslehetőség lenne,a kínai éttermekben sem a cukros izék dominálnának,hanem pl a sushi :)
A gyorséttermek helyén lehetne salátabár,meg ilyenek...:DD
Tökjólenne :D
11:09!
A ribancos,tucatos öltözködést köszönthetjük az voksán virág
féle riherongyoknak,akik a médiában szerepet kapnak és "példát mutatnak" a feltörekvő ifjúságnak.
A kézműves termékeket, ökológiai gazdálkodást támogatnám az élelmiszeripari multikkal szemben. Betiltanám az olcsó töltőanyagként használt élelmiszer-összetevőket, káros/hizlaló adalékanyagokat és az emberre-környezetre egyaránt veszélyes permetezőszer-fajtákat. Az iskolában már tanítanak az egészséges táplálkozásról és életmódról, de az idősebb generációt senki se tanítja, erre is lehetne ingyenes tanfolyamokat, előadásokat szervezni, a szegényebb rétegeknek is. Az elhízottak számára esetleg kötelezővé is tenném, bár alapvetően az emberek nem szeretik a kötelező dolgokat... Megfelelő segítség kellene nekik, nem kényszerítés.
A rászorultaknak nem csak tartós élelmiszereket, hanem friss zöldségeket, gyümölcsöket, egyéb egészséges alapanyagokat is juttatnék.
Ja és kötelezővé tenném, hogy az élelmiszer-összetevők listáját olvasható nagyságú betűkkel kelljen feltüntetni a termékeken. Sokan nem tudják elolvasni (néha még nekem is nehéz, pedig elég jól látok).
Ha rajtam múlna: olyan törvényt vezetnék be, aminél a legolcsóbbak a normális élelmiszerek: pl tojás, húsok, zöldségek, olajos magvak , tejtermékek.
Illetve hogy a szülők csak akkor vállalhassanak gyereket, ha ezeket biztosítani tudják!!!!!!!
Nekem anno rengeteg problémát okozott gyerekkoromban, hogy anyuékkal fehérlisztes tésztán, fehér rizsen, krumplin, és fehér kenyéren éltünk, minimális hússal, és emellett hiába sportoltam, kosaraztam, úsztam, bicikliztem, görkorcsolyáztam, aktív voltam, mégis elhíztam:( Borzasztó nehezen találtam rá a jó útra, hogy fogyhassak , és ne kelljen koplalni sem, de végülis sikerült:)
9.
Miért olcsóbb a szemét kaják előállítása? Csak azért kérdezem mert ugye ott hozzáadott csomó adalékanyag, ízfokozó, állományjavító, tartósítószer, stb van benne. Akkor nem kêne drágábbnak lennie megcsinálni őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!