Mit vinnétek magatokkal egy utazásra ilyen diéta mellett?
Különböző okok miatt (hosszú lenne leírni) tej,liszt,tartósítószer diétát kell tartanom.
Itthon még el is vagyok rizzsel,csirkével, salátával.
Viszont most 2napos céges utazásra megyek külföldre ahol személyzeti étel lesz és sajnos azt nem tudják megoldani, hogy nekem külön főzzenek.
Tehát mit vinnétek magatokkal, hogy ne halljatok éhen és ne is romoljon meg amit magatokkal visztek?
Én földimogyoróra gondoltam és különböző magvakra illetve almára más nem nagyon jut eszembe.
Én azt vinném, amit itthon is eszem, és akihez mész - gondolom, feltételezem , partnercéghez - ott megkérném az ottaniakat, hogy ugyan add rakjam be a kajámat a hűtőtökbe (hermetikusan, többé-kevésbé légmentesen lezárható úgynevezett Tupperware edényt vigyél magaddal, abban legyen a kaja!) és kész.
Gondolom ott se mindenki eszik a céges menzán (ha van olyan egyáltalán), aki nem, az otthonról hoz, ez a legegyszerűbb megoldás. Ha nagyon pitiánerek, akkor meg megkérdezném, hogy ugyan mennyiben kerül, mi az ára annak, hogy benn tárolhatom (mert a hűtőszekrényt bizony nem a napenergia hajtja, hanem árammal megy, annak meg biza költsége van, amit valakinek - a cég tulajdonosának - ki kell fizetnie. Te pedig vendég vagy.)
Én ezt tenném. Aztán ha kicsit is normálisak, akkor úgyis azt mondják, hogy mivel nem 2 hónapról van szó, hanem csupán csak 2 napról, hogy nyugodtan rakd be, és a költségeket meg felejtsd el!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!