Candida diéta alapjait el tudná nekem valaki magyarázni?
Biztos, hogy van kerdezo nalatok is, maximum nem pont ugy mukodik a rendszer, mint itt.
Kerdezd meg a haziorvosod vagy nogyogyaszod.
De igazabol a nogyogyasz is vegez tenyesztest szerintem.
Biztosan van Szlovákiában is nemibeteg gondozó, vagy legalábbis a bőrgyógyászaton belül biztosan foglalkoznak ilyen problémákkal.
Egyébként a magyar weben tudom, hogy sok candida-diétás cikket találhatsz a mindmegette.hu-n meg a házi patikán, de a valóságban a candida-diéta létjogosultságát már rég megcáfolta a tudomány. Nyilván ha nem követed a szakirodalmat, akkor erről nem tudsz, hiszen miért is tudnál, csak gondoltam leírom, hogy a candida-diéta alapetően minden szakmaiságot nélkülöz, és nincsen egyértelmű bizonyíték a hatásosságára.
A friss cikk végén hivatkozások is vannak. Ha érdekel, akkor olvasgasd el azokat a tanulmányokat, kutatásokat, metaanalíziseket is. A lényeg, hogy az in vitro kísérletekkel ellentétben humán egyedek szervezetében se a cukor, se a szénhidrát, se a glutén, se a gabona, semmilyen egyéb élelmiszer hatására nem növekedett jobban a candida-szám. Aminek értelme van, az a probiotikum-háztartás, és a bélflóra egészségének helyreállítása, megőrzése. Ezt nyilván főleg táplálkozással tudod bizosítani, de semmiképpen nem a candida-diétával.
olvasd el a 6. választ. nagyon jól leírja a dolgokat és nagyon jól összefoglalja a lényeget.
kérdezd meg legfeljebb a nőgyógyászt hogy a férjed kihez fordulhat ilyen esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!