Kút víz fogyasztása?
Olyan helyre költözünk, ahol házi vízmű van. Tehát ha nem is isszuk, de mosás, fürdésre ez van. Sok helyen írják, hogy nem megbízható. Bár manapság melyik víz az. Van itt olyan, aki használja ivásra, főzésre?
Gondoltam még ilyen vízszűrő kancsó használatára, vagy bevizsgáltatni azért.
A vízszűrő kancsók kereskedelmi termékek, amelyek csak bajt csinálnak. Nincs olyan független szakember, aki ajánlaná.
Elvileg a forrásvíz után a kutak vize lenne a legegészségesebb, de sajnos az ipari tevékenység már ezekre is hat. Vizsgáltassátok be.
A jó minőségű kútvíznél kellemesebb ital nem létezik.
Köszönöm szépen mindenkinek az eddigi válaszokat!! Akkor a bevizsgáltatást megfogjuk csinálni.
2: Azt megkerdezhetem hogy érted azt, hogy csak bajt csinálnak ezek a kancsók ?
Illetve valami egyéb tisztítást kell végezni?
Ahová költöztök, ott mások honnan szerzik be a mindennapi vizet?
Kérdezd meg őket, hogy ők isznak-e a kútvízből. Alighanem isznak.
Még egy javaslat: érdeklődj az önkormányzatnál, volt-e a helység (falu, tanya) vize bevizsgáltatva. Alighanem volt. Mi lett az eredménye? Ha káros anyagokat tartalmazott volna, akkor már lenne vezetékes víz.
8 ez jogos
9 a szuro csomagolasara ra van irva milyen gyakran kell cserelni, a kancsot neha el kell mosni. azt hittem ez alap dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!