Miért nem szabad sok zabpehely enni egyszerre?
Azt hiszem hogy túl nagy lett az adag,és most kisebb emésztési gondjaim akadtak.
Milyen ételt egyek hogy ne fájjon a hasam? Érzem hogy a belem fáj,a köldökömtől pár centivel balra. Lehet hogy a barna kenyér helyett inkább fehér kenyeret kellene ennem pirítva?
borsmenta tea nekem mindig sokat segít! étkezések után szoktam inni.
Ha zabkását készítesz a zabot egy pár percig főzd vízben vagy tejben, mivel így könnyebb megemészteni.
Nem pontosan értem a kérdést és a hozzátartozó leírást. A zabpehely okozta gyomorbántalomról írsz. Hogy jön ide a fehér VS barna kenyér dilemmája?
A zabpehely sok ember emésztőrendszerének feladja a leckét, különösen azoknak, akik életükben soha nem ették, majd egy hirtelen életmódváltás során elkezdik nagy adagokban. Fogyassz mellé elegendő mennyiségű folyadékot, hátha az segít.
A barna kenyér pedig értelemszerűen egy pár fokkal jobb alternatíva, mint a fehér lisztből készült kollégája, különösen ha gyakran fogyasztod, de én azt tanácsolom, hogy a feldolgozott élelmiszerek ne legyenek napi rendszerességgel az étrendedben. Egyáltalán nem gondolom, hogy a kenyér ördögtől való, és ha eszel két szeletet, akkor meghalsz, de egy felesleges, könnyen kiváltható, feldolgozott kajáról beszélünk. Nem kell az minden nap, hidd el.
Már mitől lenne feldolgozott étel a kenyér? Milyen természetellenes adalékok vannak benne? Mik azok a vegyi, kémiai folyamatok amin a feldolgozás során keresztülmegy? A kenyér csak liszt, víz és só. No meg persze néhány milliárd gomba amiktől pont hogy nagyon is egészséges.
Az hogy a nagyüzemi termelés során minden sz.rt beleraknak hogy Pista bá meg tudja venni a 40 ezres nyugdíjából és 1 hét után se penészedjen meg az egy dolog. Az hogy nem csak ilyen kenyeret lehet kapni a boltban, sőt süthetsz otthon is kovászos kenyeret az meg egy másik dolog. Nincs baj a kenyérrel. Ez a kenyérellenesség is csak egy broscience baromság amit a sok okostojás elolvas aztán papagájként ismételgeti miközben azt hiszik baromi okosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!