Mennyire egészségtelen, ha össze-vissza étkezem? Milyen problémák lehetnek ebből később?
Az a gond,hogy elég összevissza van az órarendem.
Van amikor elmegyek 7-kor,van amikor csak 8-kor megyek (nincs első órám),sőt olyan is van,hogy csak 9-kor megyek,mert nincs első két órám.
Van amikor már 11:20-kor végzek,de van amikor csak 2-kor.
Szóval elég összevissza van...
Mindenhol azt hallom,hogy rendszeresen kell étkezni,hogy pl. x órakor reggeli,y órakor tízórai,z órakor ebéd stb.
De nálam ez kivitelezhetetlen...
Ez mennyire káros?
15/L
HA nem akarsz testsúly ingadozásokat akk kell rendesen enni. ezek az idő eltolódások nem osztanak. Reggelente mondjuk ehetsz vmit és az kitart 11ig 2ig. Suliban nem eszel?
18/F
nekem nincs ettől semmi bajom.
17L
Suliba is szoktam enni.
Általában egy szendvicset és egy almát viszek,ha 6-7 órám van.
Ha 4 vagy 5 akkor egy almát és egy cerbonát.
De suliba se mindig tudok enni.Ma pl. olyan nap volt,hogy minden órán máshol voltunk és vándoroltunk.Ráadásul a kiírt terem foglalt volt,másikat kellett keresni,a tanárral kellett egyeztetni teremrendet és a szünetekben vándoroltunk az iskolában.
Úgyhogy ma reggel ettem egy joghurtot itthon és utána fél 3-kor ebédeltem,amikor hazaértem.Nagyon éhesvoltam már:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!