Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen kiegészítőt érdemes...

Milyen kiegészítőt érdemes használni?

Figyelt kérdés

milyen tápkigészítőt érdemes használni hogy a maradék pár kiló felesleget le lehessen adni? figyelek a kajára heti 5edzés 2 kardió mellette..eddig szépen jöttek le a kilók de még 3-4kg körül +-ba van rajtam és itt már "megakadtam" nem igazán jutok 1-ről a 2-re!

vana mibe bevált már vkink az "utolsó" kilók leadásában?

2022. ápr. 30. 22:52
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem kicsit soknak tűnik a heti 5 edzés. Lehet azért akadtál meg, mert nincs ideje épülni az izomzatodnak és elérted a jelenlegi izomtömeged zsírfelhasználási maximumát.

Úgy érdemes edzeni, hogy hetente max 3szor, de akkor keményen.

2022. ápr. 30. 23:15
 2/6 A kérdező kommentje:
kemény intenzív edzést csinálok..pihenni tudok mindig nem érzem magam fáradtnak...mindig mást csinálok szóval nem gondolom hogy ez lenne az oka
2022. máj. 1. 08:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ilyen tápkiegészítő. Egyéb kiegészítő lehet, hogy van, de azokat szerintem nem akarod használni.

A kalóriadeficittel mi a baj?

2022. máj. 1. 08:25
 4/6 A kérdező kommentje:
nem akarnék már kevesebb kalóriát bevinni a mostaninál...
2022. máj. 1. 10:11
 5/6 anonim ***** válasza:
De mit jelent, hogy "utolsó 3-4 kiló"? Miért kell még az a 4 kiló? Van valami cél? Csak mert a testsúly egy dolog, és más dolog a tükörbenézés, az esztétikum, továbbá más dolog a testzsír, a BMI is. Tényleg megéri ennyire rugózni pár kilón? Biztos, hogy erre van még szükséged?
2022. máj. 1. 10:16
 6/6 A kérdező kommentje:
azt csak szemre mondtam hogy 3-4 lehet hogy "csak" 1-2 az! mert a mellizmom alatt vmint a hasamon van még felesleg amit szeretnék "eltűntetni" hogy szebb legyen az összkép!
2022. máj. 1. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!