Mitől vagyok suliba nagyon éhes ha máshol nem? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Itthon sosem korog a hasam és mikor hazajövök suliból akkor már nem is vagyok éhes és csak este 7-8 körül vacsizok meg. Suliba menés előtt néha megeszek pl 1 joghurtot...de kb 2 óránként éhes vagyok és sokszor korog is a hasam pedig suliba 8-14-ig eszem 2-szer is :S
Mitől van ez? Mit tehetek ellene?
18L
2010. szept. 15. 18:43
2/4 A kérdező kommentje:
na persze valószínű
más valami normális válasz?!
2010. szept. 15. 19:45
3/4 anonim válasza:
18 évesen nem valószínű hogy klimax.Ekkora ökörséget írni.Hát ugye csak vannak emberek akiknek nem az a lényeg hogy mit írnak hanem csak az hogy írjanak mégha hülyeséget is.Nem szeretem az olyat.No nekem is volt olyan mint amit te írsz.Nálam az iskola okozta stressztől volt.A stressz ugyanis felviszi az ACTH hormon szintjét ami pedig éhséget csinál!!!!!
4/4 A kérdező kommentje:
Hát nem igazán vagyok jobban stresszes a suliban sem mint máshol. Szerintem :)
De azért köszi
2010. szept. 16. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!