Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nem akarok növényeket enni...

Nem akarok növényeket enni mert sajnálom őket, ilyet lehet?

Figyelt kérdés
olyan mint a vegaság csak növényekkel,szegényekre senki nem gondol,ők is élőlények:(
2010. szept. 15. 12:17
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
erről a napfényes dologról tud valaki linket küldeni?erre már én is kíváncs vagyok mi ez a hülyeség.
2010. szept. 29. 18:34
 32/32 anonim ***** válasza:
Linket nem tudok küldeni, de én is rákerestem én NINCS OLYAN, HOGY FÉNYEVÉS!! Valami rituális izé a fényevés, 2 hétig tartó böjt, amiben az első héten nincs se evés, se ivás. A második hétben már lehet megadott mennyiséget inni. Én csak ezt találtam, de ebből is kiderül, hogy nincs fényevés! Mármint van, de nem éled meg még az első hét végét sem! Te meg kérlek egyél, mert meghalsz!! A növények termését ha leszeded és megeszed, nem hal meg a növény, csak új termést kell növesztenie! Ami nem fáj neki, mert így is úgyis meg kéne tennie!
2010. szept. 30. 20:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!