Nem akarok növényeket enni mert sajnálom őket, ilyet lehet?
Figyelt kérdés
olyan mint a vegaság csak növényekkel,szegényekre senki nem gondol,ők is élőlények:(2010. szept. 15. 12:17
11/32 A kérdező kommentje:
napfényből van elég, és nem vagyok kíváncsi az olyanok véleményére akik csak szidnak!
2010. szept. 15. 12:36
12/32 anonim válasza:
Te hülye vagy és nem érdekel azok válasza akik értelmes dolgot mondanak? Mi a fenének kérdezel, tudod?
13/32 anonim válasza:
Kedves fényevő, majd 1-2 hét múlva gyere légyszi és számolj be az eredményről, és a hűtőt ne keresztbe nyeld majd le, hosszába könnyebben csúszik :D
14/32 anonim válasza:
Szeretjük a napfényt és a napot....szeretek nudizni is.Lehet neked is azt kéne!
16/32 anonim válasza:
És szerinted egy olyan gyár miatt, ahol az üdítőidet csinálják hány fát kellett kivágni?! Egyébként ezeket a növényeket azért termesztik és az állatokat is azért tenyésztik, hogy megegyük őket, máskülönben nem is születnének meg. Ez van, mi minendevők vagyunk. Megszoksz vagy megszöksz...
17/32 anonim válasza:
Kérdező a napfény neked nem lesz elég,bár ha gondolod próbáld ki hátha jóllaksz a sok pörkölttel amit a nagyfokú éhség miatt fogsz hallucinálni.lehet olyan,hogy nem eszed meg a növényeket de akkor semmit ne egyél mert mindenben van növényi vagy állati alapanyag.sok sikert!
18/32 A kérdező kommentje:
köszönöm ,sikerem is lesz én legalább nem vagyok pusztító
ennyi!
2010. szept. 16. 17:37
20/32 anonim válasza:
ezt nem hiszem el ugye ez csak fake?:-DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!