Stressz alapon hirtelen lefogytam és most nem tudom vissza hizni, miért?
Figyelt kérdés
Tavaly nyáron es kora ősszel nagyon hirtelen lefogytam mert nem voltam jól mentálisan, szűk két hónap alatt lement 7kg.
Azóta bárhogyan próbálkozom nem tudom vissza hízni. Alapból is vékony vagyok és most a pár kg sincs meg amitől kicsit formasabbnak éreztem magam. Mit tanácsoltok? Miért hizok nehezen ?25n
2022. ápr. 7. 12:16
1/4 anonim válasza:
Pajzsmirigyed nézték már? Stressz kibillentheti, és ha túl működik, akkor nehéz lehet a hízás.
Házidoki ki tudja írni a vérvételt és onnan tovább küldeni endokrinológushoz.
TSH, T3, T4 a minimum. Sok sikert!
2/4 anonim válasza:
Igen én is a pajzsmirigyre gondoltam rögtön, mert nekem nagyon stresszes időszakomban túlműködött, és bármennyit ettem, csak fogytam. A stressztől túlműködhet a pajzsmirigy.
3/4 anonim válasza:
Ezzel én is így vagyok, még az antidepresszáns se hoz akkor étvágyat, hogy hízzak. Ma megyek én is háziorvoshoz labort kérni.
4/4 MolotovPunk válasza:
Vékony embereknél a hízás nehezebb ügy. Tudom, mivel nekem is volt olyan 2021-ben, hogy sok stressztől 10 kg-ot fogytam és nagyon nehezen híztam. Ráadásul én emellett fizikai munkát végzek és magas is vagyok, tehát nekem sokat kell ennem, hogy hízzak valamit. Fél év kellett sok evéssel mire visszahíztam kb 5-6 kg-ot, de még így sem értem el a régi 80 kg-ot. Szerintem idő kell a hízáshoz neked is és sok evés. Étvágy növelőt is szedek azóta. Jutavit B komplexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!