Mi a véleményetek a PureGold márkáról?
"Na, megint egy ilyen kérdés." Igen, megint, mert érdemi választ egyetlen egy hasonló kérdésben sem lehet találni.
Szóval! PureGold. Sok ember állítja, hogy ár-értékben KITŰNŐ, CSÚCS kategória. Tényleg az lenne? Tényleg ennyire jó lenne "minden" terméke? Az oldalukon szinte egyetlen egy termékéről sem lehet negatív véleményt olvasni, csak istenítik, hogy mennyire jó. A fehérjéjük összességében tényleg elég korrektnek tűnik, hiszen szó szerint: alig van benne valami, 30 grammban pedig van 22 gramm fehérje. Megkóstoltam hát a Belga csokoládé ízesített fehérjéjüket és azt kell mondjam, hogy finom volt, semmi baj nem volt vele. Oldódás, íz pipa. De "ilyen" olcsón tényleg tökéletes, prémium minőséget kapunk tőle?
Illetve, ti melyik cégnek vagytok a híve? Szerintetek melyik cég gyárt olyan fehérjét/vitamint, amitől megéri vásárolni és hűséget fogadni?
Én csak a fehérjét próbáltam , tényleg jó , de másfél hónap alatt 1000 Ft-al ment fel az ára a kilós kiszerelésnek.
Így már jobban megéri a myprotein-es, mert abban 40 adag van nem 33 mint ebben , és olcsóbb is, vagy a Nutriversumos 6.290/kg áron .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!