1/10 Metionin válasza:
Szeretem. Nézni is, csinálni is.
2/10 anonim válasza:
Soha nem tudtam művészetként élvezni, bár méltányolom a bele fektetett munkát, de mégis valahogy ugrabugrálásnak tartom.
4/10 anonim válasza:
Szép, kecses, finom, de szerintem (- mondom ezt laikusként -) a balett komoly szinten művelve káros a lábfej csontjaira, ízületeire nézve, de hobbistaként, ha ilyen veszély nem fenyeget, és nem kell spiccre állni, biztos élvezhető.
5/10 Metionin válasza:
4. Spicc nélkül is terheli az ízületeket és amúgy hobbisok is tudnak spiccelni, ha kiskoruktól kezdték és kialakult hozzá a megfelelő rüszt de pl. nem vették fel őket intézetbe. Én pl. épp ma realizáltam, hogy a múlt héten meghúzódott hátam pont talpon végzett gyakorlatoknál fáj a legjobban, spiccen meg nem, az okát egy gyógytornász biztos meg tudná mondani de mivel nem értek hozzá, igencsak meglepődtem.
6/10 anonim válasza:
Nem élvezem a balettot mint művészet de értékelem, hogy mennyire durván kontrollálniuk kell a testüket hogy egy-egy gyakorlatokat meg tudjanak csinálni.
8/10 anonim válasza:
A balett gyönyörű látvány. Hihetetlen lemondásokkal jár profinak lenni. Ráadásul azzal a tudattal fektetnek bele mindent, hogy nem is megy majd 60 éves korig, mint pl. egy zenésznek.
Számomra nagyon szép a testük is. (A lányok járása tipikus.. vicces is, és baromira szexi.. szerintem :)
9/10 anonim válasza:
ÉN IMÁDOM még nem hordhatok spiccipőt de arról megosztó véleményeket hallotam volt aki azt mondja hogy kibirható valaki azt hogy nem is érzi már egy két év után valaki azt mondja szőrnyű, na de én imádok mindent ami ballet még a nyújtást is az ugrásokat a forgásokat a rúdgyakorlatokat MINDENT ISSS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!