Ha mondhatni könnyű munkát végzek egy gyárban ahol azért emelek is de nem egyszerre nehezeket, és csak emellé innék valamenni proteint lenne értelme?
Hát nem túl sok proteint fogyasztok, külföldre jöttem (még) nem túl nagy főző sütő skillekkel :D
Csak nemtudom hogy így simán nem e káros esetleg vagy fölösleges.
Én is akarok csak még hadilábon állok az edzéssel, viszont nem eszem elegendő fehérjét szerintem, sose nagyon ettem a húsokat.
Szóval én akkor napi x adaig proteinnel pótolhatom "egészségesen" a mennyiséget amire szüksége van a szervezetemnek? :o
Szuper, a 100%os tejsavónak azon kívül hogy gyorsabban felszívódik van más előnye is?
Illetve mit nézzek még meg egy fehérjén? Ár érték arányban mi számít jónak? Hollandiában élek, itt pont láttam a múltkor a polcon egy 20-25 eurós proteint, az gaggi lehet vagy teljesen ok?
Illetve még valami: a mindennapi erőm, jólétemet is segítheti? Annyit tudok hogy szénhidrát kell az erőhöz 🤔.
Köszi!
Hat mivel az szivodik a legjobban es teljes aminolanc profilu igy az a legalkamasabb.
Ha 100%osat veszel nemigazan tudsz melleloni. Hiaba irsz arat ha nemtudni mekkora kiszereles 😀
A szenhidratok es zsirok biztositjak az energiat. A feherje aminosavakbol all, azokbol epul fel tobbek kozt az izomzat, csontok, inak stb stb.. ezek a makrotapanyagok. Mikrokra is szukseg van, vitaminokra, asvanyi anyagojra. Ezeket valtozatos etkezessel be lehet vinni siman. Azt en nem tudhatom h te beviszel.e mindent vagy ki kell e vmivel.egesziteni. Nemigazan vagy kepbe 😀😀 De ne bonyolitsd tul.. max vegyel melle vmi jo multivitamin
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!