Bolus adstringens (széntablettához hasonló) gyógyszer után mennyi idővel normalizálódik a felszívódás a bélrendszerben?
Ma lézeres intim és fenék szőrtelenítésre megyek. Mostanában irdatlan sokat kávézom, ezért gyakori és lágy a székletem. Nem akarok kellemetlenséget ezért ma meg tegnap beszedtem egy csomó bolust és lezuhanyzom előtte.
Viszont tegnap este hoztam rengeteg halsalátát, görög salátát, mindenféle egészséges kaját az oskolából (szakácsnak tanulok).
Rossz szívvel enném meg úgy hogy tudom hogy nem szívódnak fel a méregdrága és egészséges tápanyagok. Viszont ha sokat várok csökken a tápértékük. Sőt ha holnap sem eszem meg lehet meg is romlanak.
2: Köszönöm az infót, utánanézek. Már sokszor szedtem bolust hasonló helyzetekben, soha nem volt mellékhatása. Viszont jó tudni hogy nem egészséges.
Anyukám konkrétan egy egészségügyi kúra részeként szedett fél évig széntablettát. A széntabletta nekem nem ér semmit. Viszont anyukám nagyon győzködött hogy a széntabletta nem káros, sőt egészséges. A Bolusról meg azt mondta hogy ugyanaz. Nah így hallgasson másokra az ember. Este utánanézek alaposabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!