Tibi930918 kérdése:
Miért hízok?Velem lehet a baj?
Figyelt kérdés
Sziasztok a covid miatt sokáig itthon voltam ettem mindent ami rossz elismerem nem mozogtam semmit feljött 12 kiló és azelőtt se voltam kicsi 173 cm és 83 kiló voltam és 95 kiló körül álltam meg utána jött a munka vissza lefogytam 84 kilóra(ez volt a legkevesebb amit mértem) és most a napokban megint hízok felfele most jelenleg 89 vagyok reggel 7 től délután 4:30 ig dolgozok 1 szer eszek valami szendvicset utána meg otthon ma például halat ettem sültkrumplival tudom nem egészséges de nincs időm főzni.Utána elhatároztam hogy megyek konditeremben és kérek egy diétás étrendet is és kérdeztem egy edzőt hogy mit eszek és még ő is mondta hogy nagyon keveset eszek akkor mi a f.szért vagyok elhízva?kb olyan 75 kilónál érezném jól magam de egyszerűen nem megy....nemtudom hogy mit csinálok rosszul saláta meg nehezen megy le a torkomon probálkozok vele de nehéz.valakinek ötlet lehet beteg vagyok?2022. febr. 15. 23:07
1/3 anonim válasza:
Próbálj meg először is kalóriát számlálni, hogy nagyjából hány kalóriát viszel be naponta, aztán ki kéne számtani nagyjából, hány kalóriát égetsz el naponta.
Ha annyit égetsz el, amennyit beviszel, akkor nem fogysz, de nem is hizol, ha többet viszel be mint égetsz, akkor hizol.
Ha mégis úgy jön ki a számítás, hogy kevesebbet viszel be, mint égetsz el és mégis hizol akkor lehetséges hogy pajzsmirigy alulműködés a gond, vagy esetleg cukorbetegség valamely formája. Esetleg valami hormonális gond. Egy vérkép kéne a háziorvostól kezdésnek, hogy meg tudja mondani ezekre a választ
2/3 anonim válasza:
És egyél naponta többször ne csak kétszer
3/3 anonim válasza:
sportolj és táplálkozz egészségesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!