Egy csepp tejet a kávéba! Miért jó ha teszek bele? Mi történik akkor a kávéval? Így egészségesebb?
Figyelt kérdés
2008. dec. 16. 10:07
1/6 anonim válasza:
Én azért teszek tejet akàvéba,mert gyengébb lesz,ös finomabb.
Hogy egészségesebb -e nem hiszem,hisz az a pici tej meg se kottyan a kàvénak,de sokkal gyengébb lesz.Én ugy iszom hogy félig kàvé félig tej a csészében!
2/6 anonim válasza:
Az erős kávé marja a gyomrot, a tej pedig jótékony hatással van rá, enyhíti a tüneteket. Halottam egyszer, hogy valaki hypo-t nyelt és vele is tejet itattak.
3/6 yuda válasza:
Az első válaszadót támogatom: azért teszünk bele,mert egyszerűen úgy finomabb.-egyébként meg mai napig is hallani,hogy napi egy-két kávé nem egészségtelen,sőt bizonyos vérnyomásproblémákra kifejezetten előnyös is.Itt is ,mint minden másnál a mérték a fontos.
4/6 anonim válasza:
hát, én meg a második hozzászólót támogatom. mellékes, hogy finomabb (bár, nem elhanyagolható). én, aki gyomorproblémás vagyok, tej nélkül meg sem tudnám inni a kávét, nagyon marná a nyomrom. szóval, ilyen szempontból egészségesebb, kímélőbb.
5/6 anonim válasza:
Le lettek szavazva azok, akiknek valóban igazuk van. Vajon miért?
6/6 anonim válasza:
A második válaszírót támogatom. A tej semlegesíti a kávé savtartalmát,így kíméli a gyomrot. Persze az íze is finomabb úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!