Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ha nem iszok szénsavasat,...

Ha nem iszok szénsavasat, kevesebbet kell majd szellentenem?

Figyelt kérdés
2010. szept. 11. 00:02
 1/9 anonim ***** válasza:
A szénsavas italnak mi köze a fingáshoz? A gáz felfele megy .
2010. szept. 11. 00:11
 2/9 anonim ***** válasza:
szerintem igenis van köze a szénsavasnak a fingáshoz.
2010. szept. 11. 00:22
 3/9 Harrr ***** válasza:
Lehet nem táplálkozol helyesen, és ezért gázosítod el a szobát :)
2010. szept. 11. 00:45
 4/9 anonim ***** válasza:
hát én csak szénsavasat iszok, mégse fingok szinte sose. más gond van ott.
2010. szept. 11. 01:49
 5/9 anonim ***** válasza:
A "fingás" a nem megfelelő bélflórától és az elfogyasztott puffasztó ételektől lehet, bár nem biztos , hogy ez igaz. Én is így hallottam.
2010. szept. 11. 12:59
 6/9 A kérdező kommentje:

tehát akkor...

mit csináljak hogy kevesebbet kelljen? és ha reggel albérletben elmegyek slozira, akkor ne legyen hangos pukkanás ?:S:S

2010. szept. 12. 00:55
 7/9 anonim ***** válasza:
dugj a seggedbe egy parafa dugót...am az Állítólag c műsor (Discovery ch-n szokott menni) bebizonyította hogy a szénsavas üdítőktől megnő a bélszél gyakorisága...de azt is bebizonyították hogy a szénsavas üdítőktől nem durranósat hanem ilyen kis sunyit fingasz :D am nem tudom mi bajod a fingással...tiszta vicces:D kivéve ha csaj vagy akkor undorító:D
2010. szept. 12. 13:25
 8/9 Harrr ***** válasza:

" és ha reggel albérletben elmegyek slozira, akkor ne legyen hangos pukkanás ?:S:S"

Hát, én reggel mindig "leszakadok" a pincébe. Azaz nagy robajjal indítom a napot, ha érted, hogy mire célzok. :D

Nehogy már rosszul érezd magad, ha a WC-n(!!!!) fingasz. Ha már ott sem lehet, akkor HOL? :D

2010. szept. 12. 15:20
 9/9 A kérdező kommentje:

jó de mégis milyen, amikor arra kel fel valaki hogy én itt motoszkálok, aztán meg azért nem tud visszamenni aludni mert 1-2-t fingok a wc-n :D:D:D

amugy nem iszok szénsavasat már egy pár napja, de nem nagyon vettem észre változást :D

2010. szept. 15. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!