Írnátok kérlek véleményt a táplálkozásomról? Csak őszintén! Nagy segítség lenne.
-Általában 4szer szoktam enni, 3 főétkezés, és egy Uzsonna, vagy tízórai.
- a gabonafélékre, tojásra, szójára sajnos érzékeny vagyok, így azokat nem fogyasztom.
Ilyen például egy napom:
Reggeli:
-Feta sajt zöld levelesekkel(rukkola, bébispenót), paprikával, paradicsommal. Vagy néha eszek lazacot, mozzarellát, Házi sonkát űgyszint nyers zöldségekkel. Pár szem maggal(dió, kesudió)
Ebéd
-sült lazac (de eszem Fehér húst, vörös húst,májat is. Mindig váltogatom hogy változatos legyen) + valamilyen főzelékféle Pl spenót, sóska, krumplifőzelék (minimális liszttel, tejföllel habarva). Vagy sült zöldségekkel eszem Pl sült cékla, sütőtök, karalábé.
Uzsi vagy tízórai
-gyümölcs, vagy valamilyen mártogatós zöldséghasábokkal(hummus, babkrém, kefír, körözött), esetleg joghurt/túró édesen(fahéjjal, kakaóporral, pici eritrittel)
Vacsora
- általában az ebéd maradéka.
Még annyi hogy nem hiszek a drasztikus diétákban. Szerintem mindent kell enni. Például eszek vörös húst is, de csak heti 1-2szer.
Próbálok rengeteg zöldséget és gyümölcsöt enni.
Célom hogy egészséges legyen, változatosan egyek. Remélem jó úton haladok efelé.
A fitt alak, meg ennek csak a hozadéka lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!