Ajánlanátok olyan étrendkiegészítő fehérjeport, amiben kevés szénhidrát van és sűrű, telt ízű?
Én Nutriversumot port szoktam inni, nagyon elégedett vagyok vele. De már bármelyikből találsz vegán port, azokban alig van szénhidrát, és ízben sem rosszak.
A sűrűsége (teltsége) pedig attól függ, hogy mennyi vízzel kevered ki :)
Mit jelent az, hogy telt ízű? A natúr fehérjeport nagyon kevesen bírják meginni. Fanatikusnak kell lenni hozzá, nem is nagyon lehet forgalomban kapni. Ezért a gyártók rendszerint ízesítik. Létezik kb. egy tucat féle ízesítésű. Epres, csokis, vaniliás, kókuszos, stb. Mindegyik hasonlóan intenzív ízű, az édességük szokott változni. Itt tudsz válogatni, olvasni véleményeket a termékekről (meg rendelni is, én innen szoktam mindig): [link]
A legkevesebb szénhidrátot az izolátumok tartalmazzák. Ezeknél akár 90% is lehet a fehérjetartalom. De ezek elég költségesek, nem igazán szokták megérni az árukat. Az egyszerű koncentrátumok 70-75%-os fehérjetartalmúak, de cserébe fele annyiba kerülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!