A tibeti hernyógomba (Cordyceps gomba) ehető teafőzés után?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Csupán, mert imádom a teákat, illetve a gyógynövény teák ízét, így gondoltam kipróbálom ezt a tibeti hernyógomba (Cordyceps) teát. Nem hiszek általában a gyógynövények nagy hatóanyagában (persze elismerem hatákonyságuk, pl.: kamilla tea), csupán az ízvilág lenne a fő szándék. Kérdésem az lenne, hogy miután teát főztem belőle (nem cukrozom/citromozom), szerintetek utána meg lehet enni a megpuhult gombát is?
Válaszotokat előre is nagyon szépen köszönöm! :)
2022. jan. 26. 21:55
1/2 anonim válasza:
Katincs a kerdés kiemelesére és, akkor a szagertok tudosok foknak tudni válaszollni.
2/2 anonim válasza:
Furcsa lenne, ha miután teát főzöl belőle, a maradékot nem lehetne megenni. Táplálékkiegészítő kapszulát is csinálnak belőle, amit természetesen le kell nyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!