A tehénhús tényleg növeli a vérnyomást?
Figyelt kérdés
Vagy ez csak városi legenda?2022. jan. 24. 19:03
1/5 anonim válasza:
Önmagában nem. Tartósan, feleslegesen nagy mennyiségben elfogyasztva viszont mindennek van hátránya. Változatos étkezés mellett nyugodtan falhatsz sztéket meg egyéb "marhaságokat"! :)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi, azzal nem lesz akkor gond, bár szeretem, de havi 1-2-nél többször nem jellemző az étrendben.
2022. jan. 24. 19:12
4/5 anonim válasza:
Kedves kérdezö! Kérem áruld el, hogy hazánk melyik táján élsz, hogy a marhahust a több mint 100 évvel ezelött szokásos tehénhusnak nevezed?
5/5 A kérdező kommentje:
4, lehet nem “hazánkban” élek?
De ez mindegy is, nem vagyok 100 éves, de gyerek koromban Budapesten kívül még tehénnek hívták (még láttam kocsi előtt is tehenet, gondolom ökör lehetett), manapság pedig szimplán csak jólesik néha viccesen a régi nevén nevezni.
2022. jan. 24. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!