Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nem érzi, hogy romlott?

Nem érzi, hogy romlott?

Figyelt kérdés

Anyósom (65 éves) rendszeresen eljátssza, hogy ha viszünk neki valami főtt ételt akkor csak 2-3 hét múlva eszi meg, utána meg szenved a gyomorrontástól.

Legutóbb amikor megköszönte a túrógombócot, hogy most ette meg finom volt rendesen sokkolt a dolog mert nem is emlékeztem már, hogy mikor csináltam. Annyi emlékem volt róla, hogy a túrót megnéztem amikor vettem, hogy meddig áll el és az is már 8 napja lejárt mire ő megette én meg lejárat előtt minimum egy héttel készítettem, plusz küldtem mellé a porcukros tejfölt.

Kérdeztem miért ette meg? Azt mondta, hogy mert 2 hétig ment a hasa, most tudta megenni.

Na mondtam, hogy akkor most számítson még két hét hasmenésre.

Előtte a 2.5-3 hetes csirkepaprikásba akart belehalni majd közölte, hogy mert tejszínes. Ó mondom nem, annak nem az volt a baja, hogy tejszínes, hanem hogy vagy 2 hete megromlott.

Az ilyen kajáknak azért ebben a “korban” már szaguk van ha éppencsak nem eszi már a penész…

Létezik, hogy a kb 50 év láncdohányzás után nem is érez ízeket meg szagokat?

2022. jan. 21. 21:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Akkor 2-3 hétig a saját főztjét eszi, vagy mi?
2022. jan. 21. 21:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen létezik, hogy nem érzi! Ettől függetlenül van józan paraszti esze..

Inkább arra gyanakodnék, hogy kezdődő demenciával küzd.

2022. jan. 21. 21:49
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is demens gyanús a dolog, sajnos olyan állapotban ezek jellemzően előforduló dolgok :(
2022. jan. 21. 22:44
 4/5 A kérdező kommentje:

Ezen kívül amennyit én látom nem gyanakodnék még demenciára, hacsak nem ez az első jele, mert mindig mindenre tökéletesen emlékszik, soha nem mesél el semmit 2x stb.

De 5.5 éve amióta ismerem tényleg folyton hasmenése van és gondolom valóban azt is tovább eszi mint kéne amit ő főz.

Viszont a 3 hetes csirkepaprikás tésztával szerintem már elmászik, szóval demencia ide vagy oda ahhoz már tényleg gusztus kell vagy az, hogy ne érezze a szagát-ízét.

2022. jan. 21. 23:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez áttették időközben az anyós kategóriából?
2022. jan. 22. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!