Ha hosszutavon 1000 kalorian elek meghalhatok?
Figyelt kérdés
Marciusban egy eve lesz,hogy egy eloszor 500 majd 800
aztan kesobb 1000 kcalos dietaba kezdtem. Szedulok,hanyingerem van,hidegek a vegtagjaim,lehangolt vagyok,es kisebb panikrohamaim is vannak a szedules es az ajulaserzet miatt. mar nem akarok tobbet fogyni. Ettol lehet bajom hogyha meg csinalom sok sok evig? Ha igen akkor Hogyan alljak vissza a rendes etkezesre ugy hogy ne hizzam vissza az osszes kilot? 57 kilorol 49 lettem.
2022. jan. 20. 15:26
11/13 A kérdező kommentje:
En mar elertem a celom,igy nincs is szuksegem tovabbi fogyasra. Csak azt szerettem volna megtudni,hogy mivel ezek szerint sulytartashoz elegendo kaloria a szamomra ez, lehet e valami bajom. Mivel sok helyen mondjak,hogy ez nagyon keves.
2022. jan. 21. 12:31
12/13 anonim válasza:
Igen, tényleg nagyon kevés, de ha pl.én 1200 kalóriát eszek egy nap, másnapra hízok fél kg- ot . Mindegy mi a vélemény, állásfoglalás a szervezetem ilyen
13/13 A kérdező kommentje:
Igy van, mindenki mas. En fel evig 4000 kcalt zabaltam uditot leszamitva minden nap,es csak 3 kilo jott fel,az sem a hasamra. Genetikan mulik fokent. (54-rol 57-re hiztam ezzel az eletmoddal,majd ezt szepen le is adtam kicsit tobb mint fel ev alatt)
2022. jan. 21. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!