Mit tegyek a székrekedés ellen?
Figyelt kérdés
5 napja nem tudtam wcre menni, az 5. napon azért valamennyi távozott. Utána bevettem este egy hashajtot, masnap semmi hatasa, csak olyan fura erzesem van a gyomromba. De nem fáj meg semmi. És most nem tudom hogy székrekedésem van e vagy már kijött minden azzal az adaggal. Mikor reggel felnyúltam ujjal hogy rásegítsek, nem volt semmi a végbelembe2022. jan. 18. 13:09
1/4 anonim válasza:
Sok-sok víz, rostos élelmiszerek +egy kis sport jót tehet, de ha továbbra sincs székleted, akkor én a helyedben inkább orvoshoz fordulnék.
3/4 anonim válasza:
Nekem csak második nap hatott a Dulcolax. Ha ezt vettél be ne egyél többet a kelleténél mert nem azonnal hat.
Gyogyszertarban amúgy lehet venni olyat ami azonnal hát, pl keserusót, de azt szerintem csak szabadnapodon csináld.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megpróbálom ezeket
2022. jan. 18. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!