Szűztea (hashajtó), mint időszakos diéta?
A saját lakhelyemen mérsékelten étkezem. Amikor hétvégén hazamegyek a szülői házba, akkor viszont nehezebb kontrollálni magam - a szüleim főznek, van otthon csoki, kenyér, péktermék stb.
Jó döntés lehet erre az időszakra szűzteát fogyasztani a hashajtó hatása miatt? A toleranciám már van olyan magas, hogy nem lesz tőle durva hasmenésem.
a szűztea NEM diéta, hanem hashajtás!
Makó és Jeruzsálem....
8-as Ezek a magyar oldalak a legkisebb mértékben sem tudományosak, már kismillió ilyet végigböngésztem életem során. Esetleg egy publikáció meggyőzne, amely ezzel foglalkozó egyetemről származik.
3-as: Ebben abszolút lehet valami. De hol van a határ? Mint mondtam, durva hasmenésem nincs tőle. Mi van, ha mondjuk napi 1 helyett 2-szer kell tőle ürítenem?
" néha találok valamelyik fiókban, akkor impulzusszerűen beveszek 1-2-t, hogy ne heverjen felesleges kuruzsló medicína a fiókban"
Huhhh.... bakker...!
A többi gyógyszert is így pusztítod el, ahelyett, hogy kidobnád???
Anyám....! :(((
15 Ez mindenre igaz, ami kereskedelmi forgalomban van. Nem olvastam olyan mellékhatásról, ami azt írná, hogy ha a napi ajánlott fogyasztást betartva alkalomszerűen beveszem, akkor leáll a vesém, vagy bármilyen mérhető következménye lenne. Ezt valaki engedélyezte, az 80 IQ-s ezoterikus asszonyok van, hogy évekig ezt issszák, mégis forgalomban van.
Ritkán fogyasztom bármilyen gyógyszert, és ezekben a kuruzslásokban sem hiszek, de ennyi kísérletező kedv már had legyen bennem.
A kérdést sem kötekedés miatt tettem fel, így ezekkel mostantól megkímélhettek. Természetesen jogosak az észrevételek, csak a kísérletem alkalmi fogyasztásról szólna (2 hetente 1x mondjuk).
Ennek tudatában vagy írjátok le szakszerűen, neadj'isten egy forrással ellátva, hogy mi a véleményeket, vagy tartsátok meg.
16: akkor szedd és zabálj!
Nem is értem, minek írtad ki a kérdést, ha csak azt tudod elfogadni, amit eddig is csináltál...????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!