Emesztesre gyogyszer?
Sziasztok.
Az utobbi 6honapban fordul elo velem…
Nem is tudom hogy irjam le.
Vegetarianus vagyok.
Nem volt baj soha az enesztesemmel, de gyerekkorom ota “hasfajos” vagyok
Viszont az utobbi par honapban annyira kellenetlen, es nem jo a kozerzetem
Mintha mindig szelgorcs jonne ram, minden ket napban, nagyon kellemetlen es enyhe hasfajassal is parosul…
Teny-, hogy nem tuk valtozatos az etrendem
Neha elszedek egy Normix antibiotikum kurat es minden “tokeletesen mukodik” de nem elhetek egesz eletemben antibiotikumon
Van olyan, aki hasonlo cipoben jart?
Tudtok esetleg gyogynovenyes vagy gyengebb gyogyszert amit folyamatosan lehet szedni, es “fenntartja” a normalis mukodest?
Ilyen normafloret stb szoktam inni semmit se er
Nagyon szepen koszonom
2/3
Legtobbszor: BURGONYA, teszta, leves(husmentes) , uborka
A fentiek eleg szrun varialva
Laktozmentes tejfol, rizs, stb(a fentiek surun mas formaban)
Koszonom szepen. 😕
24 eves lany vagyok, 165 cm es 58kg kb, nem vagyok anorexias
Senki nem mondta, hogy anorexiás vagy, az, hogy megeszel annyi kalóriát, amennyit kell, az nem jelenti azt, hogy nem éhezel.
Abból, amit ide leírtál, nem lehet egészségesen táplálkozni, mivel hiányoznak belőle az alapvető makro és mikrotápanyagok. Ez látszik az “emésztési” problémáidból is.
Keress fel egy dietetikust akivel részletesen átbeszéled az étrendedet, mielőtt komolyabb bajod lesz.
Addig is keress egy vegetáriánus facebook csoportot vagy legalább egy jó magyarázó oldalt, mert amit csinálsz az minden csak nem jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!