Hogyan neveznétek el ezt a terápiát?
Figyelt kérdés
A betegnek megenni napi 40g tiszta sót és erre annyi desztilláltvizet inni amennyit a szervezete kíván.2021. nov. 27. 23:15
1/9 anonim válasza:
Hogy nevezném? Lassú öngyilkosság.
2/9 A kérdező kommentje:
Nem tetszik, hogy így állsz hozzá az egészségjavító terápiához
2021. nov. 27. 23:19
3/9 anonim válasza:
Te kérdezted, én válaszoltam.
Nekem meg az nem tetszik, hogy egy ilyen nyilvánvalóan káros műveletet egészségjavító terápiának hívsz.
4/9 anonim válasza:
Persze, egészségjavító... Melyik sarlatántól hallottál róla?
5/9 anonim válasza:
Só terápia talán? Mi lenne a célja egyébként? Én egyszer öntöttem ki a számba a félkilós sós ropi alján lévő sót, de azt inkább kínvallatásnak nevezném terápia helyett, hiába ittam rá sok vizet.
6/9 A kérdező kommentje:
3 as neked mi az ami nem tetszik fejtsd ki bővebben?
4es Sydo Tejfalussy András Béla Ferenc és Weixl Várhegyi László
5 ös a célja az egészségjavítás.
2021. nov. 27. 23:49
7/9 anonim válasza:
Csináld csak, ha ez a célod. Meglátjuk, mi sül ki belőle :D az általad leírt személyek tipikus sarlatánok, akiknek nincs orvosi végzettsége.
9/9 anonim válasza:
Ezt általában kuruzslásnak hívják. A büntető törvénykönyvben is, adott feltételek mellett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!