Ezt minek neveznétek?
nem vagyok hajlandó olyan dolgokat megfogni mint kilincs, kapaszkodó a villamoson, és a mozgó lépcső kapaszkodója az a fekete gumi. vagy ha megfogom utána rögtön kezet kell mosnom mert h rém koszos lett...
kényszeres vagyok?
20/L
:) Arról vszínűleg még soha nem hallottatok hogy az emberi szervezetnek néha szükséges a baktérium is. Ezáltal tud ellenállób maradni a szervezete.
Belegondoltatok mi lenne ha születésedtől fogva soha nem lennél koszos? Az immunrendszered úgy legyengülne hogy meg is halnál.
Nyugodtan meglehet fogni a dolgokat, nem azt mondom h a nyálba meg ienekbe nyúlj bele hanem a szilárd szemmel nem látható kosz az nem okoz bajt.
És igen fóbiád van, én belelöknélek 1 szemetesbe direkt :)
18/F
Egy kicsit mintha kezdene átmenni rögeszmévé. Szerintem mégmielőtt késő lesz, fogd vissza magad egy kicsit. Nem kell megfognod a villamoson vagy buszon a kapaszkodót.Csak ne hagyd, hogy ez az egész az őrületbe kergessen.
Amúgy vehetsz törlőkendőt lehet kapni rossmann-ban 100-asban, és azzal megtörölheted a kezed.
Nezd En soha nem voltam kenyszeres, viszont egyszer elkaptam egy borbetegseget, a ruht, s azota En sem fogdosom az ajto kilincseket, tehat az En szokasom is hasonlo a Tiedhez.
Egyebkent egy szakember tud ebben segiteni, de igazabol Te is leszokhatnal errol, ehhez kell akarat es kitartas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!