Emiatt érezhetem magam rettentően rosszul?
Sziasztok!
25 éves srác vagyok és szeptember óta áttértem egy sokkal egészségesebb életmódra edzésterv illetve étrend segítségével. Megfigyeléseim alapján egészen addig tökéletesen jól éreztem magam amíg ezt csináltam de úgy kb. egy hónappal ezelőtt elkezdtem bele csalni az étrendbe mégpedig úgy, hogy a barna kenyér csirkemell sonka kombóhoz ettem coleslaw-t (nem Magyarországon élek ezért nem tudom otthon hogy hívják de valamilyen saláta szerűség majonézzel és egyéb adalékokkal) . Utána azt vettem észre, hogy kevésbé vagyok motivált az edzésben is illetve jelenleg ott tartok, hogy az utóbbi egy hónapban nagyjából öt edzésem volt előtte heti 4-5. Aztán az utóbbi három hetemből kettő hetem különféle megfázásos betegségekkel volt fűszerezve. ( semmi komoly igazából torok és mellkasfájdalom köhögés tehát úgymond szokásos megfázásos tünetek) . A vitaminok szedésével is alább hagytam és a mai nap jött el az a pont, hogy rettenetesen fájnak a végtagjaim illetve nagyon durván kedvtelen vagyok, demotivált , fáradt , szép magyarosan úgy érzem magam mint akit agyon vertek. Végső elkeseredésemben írom ki ezt a kérdést mert ez így nem mehet tovább. Arra lennék kíváncsi, hogy a rossz minőségű kaják illetve vitaminok hiánya okozhatja ezt vagy valami más állhat a háttérben? Én úgy gondolom, hogy a táplálkozás szorosan összefügg az ember fizikai és mentális állapotával. Több helyen olvastam, hogy a rossz minőségű ételek fogyasztása akár depresszió kialakulásához is vezethet. Az igazsághoz még annyi hozzátartozik, hogy heti szinten kb. 60-65 órát dolgozom Amit eddig a szuper kis étrendemmel bírtam is. Természetesen nem fogok hazudni nyilván fáradt voltam ennyi munka mellett de valahogy sokkal jobban viseltem mint mostanában.
Ez valami vicc? Mondd, hogy trollkodsz!
Káposzta salátát ettél, tele rosttal, C-vitaminnal! Ha eddig nem ettél zöldségeket, akkor amiatt vagy rosszul. Barna kenyér és csirke az köszönő viszonyban sincs az egészséges táplálkozással.
A kérdésedre saját magad is tudod a választ.
Amíg barna kenyeret csirkemell sonkával ettél, hogyan érezted magadat? Mit ettél még mellette?
Káposzta, barna kenyér nem hangzik túl jól együtt.
Mellkasfájdalom? Lehet koronás lettél közvetlenül a salátától, vagy az új étrended legyengített és így kaptad el. Végtag fájdalmak is vannak, ez ugyan az amit hallottam egy videóstól, akit beoltottak.
Rossz minőségű kaják, vitaminok hiánya hogyne okozhatna problémákat, de a vitaminokat próbál természetes élelmiszerekből nyerni. Bár manapság azok is műanyagok. Sportolsz, nyersen tojást remélem nem eszel, szalmonellát okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!