Más is tapasztalt ilyet ?Gyuri bácsi tisztító teája. Okoz magasabb fokú éhségérzetet?
Mióta elkezdtem inni sokkal éhesebb vagyok már 5 kg-ot híztam lassan négy hét alatt. Nem először csinálom végig a kúrát nagyon szeretem teljesen megvagyok vele elégedve ez az egyetlen egy tapasztalatom ezzel kapcsolatban.
De érdekelne hogy vajon tényleg a tea miatt van-e?
Más is tapasztalta ilyet?
Ez az a gyuribácsi, aki rosszindulatú daganatokra petróleumos kenegetést ajánlgat...??
Atyaég...
Ha nem elöször csinálod ezt a kúrát, akkor tapasztaltad már, milyen hatása van.
Ha korábban nem híztál töle, akkor nem ez okozza az éhségérzetet és a hízást.
De az éhségérzet meg hízás oka lehet diabetesz is, esetleg pajzsmirigy probléma is, a helyedben megkeresném a háziorvosomat és csináltatnék egy vérképet.
"már 5 kg-ot híztam lassan négy hét alatt"
Ne fogd a teára.
A B vitamin tud étvágyat csinálni (lehet hogy van benne az is), de én neurológiai betegség miatt szedtem 6 hétig emelt dózisú B vitamint, de csak 1 kilót híztam a másfél hónap alatt.
Nem zabálni kell, hanem rostos zöldségeket, gyümölcsöket kell enni ilyenkor. Az eltelít, de nincs benne kalória.
Tehát ha éhes vagy, ne rántotthússal tunkold ki a csülköspacalt, hanem egyél egy almát.
Nasinak meg puffasztottrizs.
Először is Gyuri bácsi Isten ajándéka sok embernek segített köztük rajtam is nem akarok belemenni milyen cisztákat tüntetett el az ő csodaszere rajtam …
Néhány hónapja volt teljes vérképen pajzsmirigyem és minden teljesen tökéletes.
Van rá esély hogy a galaj tea miatt érzem én sebnek magam mikor ezt a teát iszom.
Köszönöm a segítséget!
Minden jót!
A galaj miatt csináltass minél elöbb újra pajzsmirigy vizsgálatot, mert nagyon el tudja állítani, és sok esetben tartósan!
Nekem jó egy évbe telt, mire megint normál értékeim lettek!
Oké.
"Először is Gyuri bácsi Isten ajándéka sok embernek segített köztük rajtam is nem akarok belemenni milyen cisztákat tüntetett el az ő csodaszere rajtam …"
Ha ennyire isteníted, és nem vagy hajlandó más választ elfogadni, akkor miért tetted fel a kérdést?
5-ös Nek
Vegàn Vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!