Ha 11 napja koplal es az egyik napon eszik kb 200-300kcal-t akkor hizasba kezd?
Figyelt kérdés
Osztalytarsam ehezteti magat es probalom az evesre buzditani de neki a kifogasa "11 napja semmit nem ettem. Ha most eszek akkor vissza fogok hízni" en erre azt mondtam hogy nem fog de nem hisz nekem. En sem tudom oszinten, ezert gondoltam itt hatha valaki tudna valaszolni hogy 1 nap alatt 300kcaltol vissza lehet e hizni.2021. nov. 5. 15:35
1/5 anonim válasza:
Ha 11 napja nem eszik, akkor már elájult volna szerintem
Ha 1 napja nagyon keveset eszik akkor ha a barátnője vagy, beszélj a szüleivel. Minimum napi 1200 kalóriát kell enni, különben beteg lesz
2/5 A kérdező kommentje:
Szokott panaszkodni hogy nagyon faj a laba, a futasban teljesen kifullad es szedul ezert nem is tesizik. Nem sokat fogyott eddig de azert latszik a valtozas. Probalok rajta segiteni de nem fogadja szivesen. Altalaban csak elmond mindent es nem is var valaszra :(
2021. nov. 5. 15:58
3/5 anonim válasza:
Hány évesek vagytok ?? Ha 18 alatt akkor mindenképpen beszélj a szüleivel!!
4/5 Senior Séf válasza:
Már miért ájult volna el, kedves 1-es? Az éhezést akár 30 napig is lehet bírni minden zokszó nélkül. Ami a kérdést illeti, az már pszichológiai, urambocsá' pszichiátriai eset.
5/5 anonim válasza:
Az evéstől nem hízik senki, ez kell a testünk fenntartásához!
A napi 300kcal az éhenhaláshoz is kevés, attól nem hízik senki, még ha pici, törékeny termet is 1600-1800kcal kell az életben maradáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!