Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan egyek egészségesebben?

Hogyan egyek egészségesebben?

Figyelt kérdés
Az a gond, hogy nincs időm főzőcskézni és ha berohanok a boltba valami kajáért szendvicset vagy valami pékárut veszek. Mivel lehetne ezt kiváltani? Nem eszem tejterméket tehát a joghurt meg hasonló nem jó, gyümölccsel nem lakok jól és szerintem nem is jó minőségűek, mondjuk smoothiet szoktam inni. Van más is ilyen helyzetben aki nem főz és viszonylag próbál egészségesebben enni?

2021. nov. 3. 18:04
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Sórbert ápdét kaja
2021. nov. 3. 19:12
 2/3 anonim ***** válasza:
81%
Tejtermékeket nem is kell enned. Gyümölccsel nem laksz jól? Egyél többet. Egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, teljesértékű gabonát, minimális feldolgozott és zsíros ételt. Ennyi a nagy titok.
2021. nov. 3. 23:24
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem főzöl? Nincs időd, vagy nincs lehetőséged? Ha ezt pontosítod, akkor lehet, hogy célzottabb tanácsokat tudunk adni.

Addig a tippjeim:

1. Zabkása, ehhez egy vízforraló vagy egy mikró kell.

2. Szendvics - sok zöldséggel és teljes kiörlésű kenyérrel

3. Előzőnap főzött rizs (szerezz egy elég nagy edényt, amiből nem forr ki, dobd be a rizst, aztán rakd fel jó sok vízbe és szedd ki azt a ragacsos masszát, amikor elfőtt a víz, ha nincs időd felügyelni a rizst, én már profi vagyok benne)

4. főtt tojás kenyérrel és zöldségekkel

5. házi készítésű mogyoróvajas szendvics (mármint a smoothie készítőddel, ha bírja, daráld le a mogyorót, mandulát bármit házi készítésű mogyorókrém)

6. konzervek - pl. zöldborsó, kukorica, bab, répa konzervek, ha nincs időd zöldséget tisztítani

7. Az ALDI-ban és az Auchanban is de szerintem bármelyik nagyobb üzletben lehet kapni tejmentes joghurtot, amik vagy egy fél évig elállnak. Vegyél otthonra.

8. Házi készítésű müzliszelet (Általában magok + méz)

2021. nov. 4. 04:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!