Hogyan egyek egészségesebben?
Miért nem főzöl? Nincs időd, vagy nincs lehetőséged? Ha ezt pontosítod, akkor lehet, hogy célzottabb tanácsokat tudunk adni.
Addig a tippjeim:
1. Zabkása, ehhez egy vízforraló vagy egy mikró kell.
2. Szendvics - sok zöldséggel és teljes kiörlésű kenyérrel
3. Előzőnap főzött rizs (szerezz egy elég nagy edényt, amiből nem forr ki, dobd be a rizst, aztán rakd fel jó sok vízbe és szedd ki azt a ragacsos masszát, amikor elfőtt a víz, ha nincs időd felügyelni a rizst, én már profi vagyok benne)
4. főtt tojás kenyérrel és zöldségekkel
5. házi készítésű mogyoróvajas szendvics (mármint a smoothie készítőddel, ha bírja, daráld le a mogyorót, mandulát bármit házi készítésű mogyorókrém)
6. konzervek - pl. zöldborsó, kukorica, bab, répa konzervek, ha nincs időd zöldséget tisztítani
7. Az ALDI-ban és az Auchanban is de szerintem bármelyik nagyobb üzletben lehet kapni tejmentes joghurtot, amik vagy egy fél évig elállnak. Vegyél otthonra.
8. Házi készítésű müzliszelet (Általában magok + méz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!