Miért nem vagyok éhes?
nem vagyok éhes
nem ettem ma még semmit, hazajöttem a suliból az ebédből is csak pár falatot ettem és nem vagyok éhes:S
pedig tegnap este sem ettem vmi sokat és ez már így megy pár napja
enni akarok, de nem vagyok éhes:(
mitől lehet ez?
volt már ilyen másnak is?
15/L
AMÚGY NEM FOGYÓZOM, de egyre vékonyabb vagyok
innentől kezdve nem hiszem el, hogy ezzel nem lehet fogyni hisz a modellek is ezt csinálják
Basszus velem is ez van és ígyvolt kábé egész nyáron.Vagy nem vagyok éhes vagy ha igen akkor se kívánok semmit. . .nagyon rossz
15/L
de mégcsak a hasam se korog
amúgy hány kiló vagy és milyen magas?
Én is így vagyok vele
A nyáron fogytam is ami amúgy nem elég jó mert így is vékony vagyok.
De néha ráerőltetem magam a kajára. Muszáj ha nem akarok elájulni. Úgyhogy te is egyél valamit. Ne túl sokat, és ne nehezet de egyél!
Szia!
Nekem nagyon úgy tűnik hogy fogyni akarsz, és csak bemeséled magadnak hogy nem vagy éhes:)Nálam is volt ilyen, nyugi:D Csak gondolj mindig arra hogy jajj de éhes vagyok akkor az is leszel hidd el:D
Ezért hiszem ezt:
"innentől kezdve nem hiszem el, hogy ezzel nem lehet fogyni hisz a modellek is ezt csinálják"
Itt is a súlyról van a szó, meg a válaszodban is a másik lány súlyáról érdeklődsz..:)
nekem is ugyanez a problémám. egyszeruen nem értem mitol lehet. amikor meg már rászánom magam, hogy egyek, meg is kívánok valamit,aztán amikor ránézek a kajára, már nem is kell. igy már kb. 3 kilóval vagyok kevesebb, mint 5 hónapja. ha meg eszek is valamit akkor meg csak nagyon keveset tudok enni, mert úgyérzem, hogy teli vagyok. pedig ennék én is, csak egyszeruen nem megy. 48kg vagyok.
18/L
nem akarok fogyni:) már fogytam és leálltam a fogyókúráról egy pár hónapja
csak eszembe jutott hogy azt szokták mondani hogy ezzel nem lehet fogyni, amikor mégis lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!