Szerintetek ez jo etkezes? sok, vagy keves inkabb?
Arra lennek kivancsi, hogy az 'itteni emberek' szerint helyes-e, vagy ha nem, miben kene valtoztatnom, a taplalkozasomon.
Reggelire altalaban zabpelyhet eszek banannal, vagy egyeb gyumolcsel, es ezek alternativait. Plussz egy nagy bogre kave, novenyi tej felekkel, hisz az elmult idoben elkezdtem csokennteni a tej fogyasztasom, mert rettento egeszsegtelen volt az a mennyiseg amit fogyasztottam.
Ebedre ma peldaul brokkolis rizottot keszitettem, es sutottem melle tukortojast.
Ebed utani kis nasi gyanant, neha eszek olajos mag feleket ( ezt igy irjak helyesen? :D ) Es vagy par kocka etcsokit.
Vacsira altalaban piritost szoktam fogyasztani, neha parolt zoldseggel, neha tojassal, de ez is valtozo.
A viz fogyasztas temanal pedig mindenki mondja, hogy sokat kell inni, meg ilyenek, de szerintem amit en iszok abnormalisan sok, napi ilyen 20 pohar korul ><
Amit meg megemlitenek, hogy sokat ragozom, ami elmeletileg rossz szokas, viszont nekem neha eletmento, ertem ugy, hogy regebben bulimiaval kuzdottem, es sokat segitett, hogy ha falasi roham elott bevettem egy csomo ragot, es szinte elment a kesztetes is. Vagy esetleg roham utan, kevesbe fajt a hasam ragozas utan.
btw 15 eves leanyzo volnek.
<3
Akkor megnyugvasra lelt lelkem :D
Sportolni kulon nem nagyon szoktam, rendszerint turazni jarok par barattal.
Mennyiségek nélkül nem lehet megmondni, illetve a te adataid nélkül!
Vegetáriánus vagy, ha igen szedsz B12 vitamint?
Elmeletileg nem vagyok az, de nem szeretem annyira, akkor mar inkabb halat eszek.
160 cm korul vagyok, ( plusz minusz par centi ) es kb 48-49 kg
Kaloriat, vagy ilyesmit nem szamolok :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!