A puffasztott rizs milyen ellenőrzéseken megy keresztül míg a polcokra kerülnek?
Élelmiszerbiztonsági ellenőrzéseken megy keresztül a hely, ahol előállítják. Fekete öltöző, tiszta öltöző (alapanyag nem érintkezhet a késztermékkel, bár ez inkább húsnál érdekes), rizsnél tisztaság vizsgálat (por, kosz, növényvédő szer maradék, rovartetem, szőr, haj stb) gyártás során bekerülhet fém, ezt is ellenőrzik a végén mágneses eszközzel. Dolgozói higiéniai (nem köhög,tüsszög bele a termékbe).
Hát saját véleményem szerint nem számít egészségesnek, mármint önmagában, csak szénhidrát van benne. Ha teszel rá magas hústartalmú sonkát és zöldséget, úgy már mondhatjuk egészségesnek :)
Ha van kérdésed, írj.
5-ös, nem is azt írtam, hogy egészségtelen, csak azt, hogy szerintem nem számít egészségesnek. De ami nem egészséges, nem jelenti, hogy egészségtelen. Van jobb szénhidrátforrás is, meg rosszabb is.
#2-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!